August 09, 2023
Barbie mania la extreme: O firmă vinde sicrie roz cu imaginea celebrei păpuşi
Noul film "Barbie" a creat isterie în întreaga lume! Dacă până acum ascendența brandului a profitit de producătorii de haine care fac tricouri cu Barbie sau cei care pun emblemă pe căni sau agende, iată că acum apare o noua modă. O firmă de pompe funebre vinde sicrie roz cu păpușa iubită de copiii din întreaga lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Barbie este una dintre jucăriile preferate ale copiilor, la nivel mondial. Mai mult de cât atât, păpușa este o marcă a companiei americane de jucării Mattel, lansată în martie 1959, de către americancă Ruth Handler. Un alt detaliu semnificativ este că, această păpușă avea o garderobă și un stil propriu de viață, iar asta a dus la vânzări de peste un miliard de păpuși Barbie în 140 de țări.

O nouă modă îi uimește pe toți! Este vorba despre o firmă de pompe funebre din El Salvador care a dus Barbie-mania la extrem. Mai exact, ea pune la dispoziția clienților sicrie roz cu căptuşeală cu celebra păpuşă preferată de copii.

Barbie mania la extrem: Sicrie roz cu căptuşeală cu imaginea celebrei  păpuşi - HotNews.ro

Totodată, aceste sicrie roz din metal sunt puse în vânzare la Casa funerară Alpha şi Omega din oraşul Ahuachapán, care se află în apropiere de graniţa cu Guatemala.

Barbie este noua modă! O firmă de pompe funebre vinde sicrie roz cu păpușa iubită de copiii din întreaga lume / FOTO

Cum s-a luat această decizie

Renumita firmă de pompe funebre a lansat deja o campanie promoţională care are în vedere sicriele Barbie. Până în acest moment, au fost vândute deja zece dintre ele.

Cu toate că acest lucru nu înseamnă că zece persoane au fost înmormântate efectiv în ele, o mare parte dintre acești oameni din El Salvador cumpără un pachet preplătit pentru o înmormântare viitoare.

Barbie este noua modă! O firmă de pompe funebre vinde sicrie roz cu păpușa iubită de copiii din întreaga lume / FOTO

"Mi-am spus că trebuie să profităm de această tendinţă", a spus Villegas, proprietarul firmei citat de newsweek.ro.

Mai mult, America Latină a adoptat mania Barbie cu tacos şi produse de patiserie de culoare roz, avioane comerciale purtând logo-ul Barbie, reclame politice şi chiar proteste pe tema Barbie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80269527435303