Noiembrie 15, 2021
"Baby shower" cu surprize. Nicole Cherry se pregătește să devină mamică
Interpreta a organizat acasă o petrecere mare în acest weekend!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Cherry se pregătește să devină mămică pentru prima oară la începutul lunii decembrie, când o va aduce pe lume pe micuța Anastasia.

Cu această ocazie, prietenele solistei au depus efortul de a-i pregăti interpretei un "baby shower" de neuitat (n.r. petrecere organizată de către viitoare mămică, înainte de venirea pe lume a celui mic). Ele au decorat toată casa cu baloane, au adus lumini și chiar un candy bar cu prăjiturele, pe care era scris numele Anastasia.

Nicole Cherry a rămas frapată de surprizele celor apropiați și a pus pozele de la baby shower pe contul de Instagram. „Au adus până și lumină. Avem candy bar. Ele știau că îmi doresc foarte tare așa ceva”, a scris ea.

Până în acest moment al sarcinii, solista a pus 10 kilograme. „Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok. În schimb, ultimele trei săptămâni au fost… Nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coastă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu… stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, a mai dezvăluit artista, pe Instagram.



citeste și
SQL exec time = 0.64803814888