Februarie 03, 2023
Aura, fotografie rară cu mama ei! Cât de mult seamănă cele două
Aura postează extrem de rar poze cu familia ei, pe mama ei, cei care nu-i sunt apropiați au avut ocazia rareori să o vadă. Putem concluziona, însă, privind atent la felul în care a fost educată artista, că mama Aurei este o femeie demnă de toată admirația.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri, mama interpretei și-a sărbătorit ziua de naștere. Aura a postat o fotografie cu cea care i-a dat viață și care i-a implantat valorile și principiile pe care astăzi le transmite fetițelor ei. Urmăritorii au observat, fără doar și poate, că Aura seamănă izbitor cu mama sa, care se poate mândri cu un chip pe care nu s-a întipărit trecerea anilor. Un lucru este evident, artista este copia fidelă a mamei sale, care arată impecabil.

"Voiam dis-de-dimineață să pun o postare de urare pentru mămica mea, care a fost azi omagiată. Dar... M-am prins că nu am nici o poză mai recentă cu mama. Zic, las-că fac eu azi una prospăcioră.

Și toată ziua, ba una ,ba alta, am uitat.

Deja și oaspeții la ușă...Care poză?

Oaspeții au plecat. Poze n-am făcut.

Nici cu ei.)) Am strâns totul de pe masă, am pus tot la loc și când colo... mi-amintesc de poză. 

O strig repede pe mama, (până nu s-a dus la somn), să facem o poză. Evident că nu-i era ei de poză, dar la insistența mea a facut-o. Dintr-o singură dublă. Mai mult n-a vrut.))

De fapt, nici nu era nevoie.

Ea mereu e frumoasă și zâmbitoare , mămica mea.

La mulți ani sănătoși, mama!", a scris artista, pe rețelele de socializare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi interior 

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58982706069946