Mai 18, 2019
Patru ani fără Ana Barbu. Vezi ce mesaj emoționant a scris Natalia Barbu la o postare
Astăzi, 18 mai, se împlinesc patru ani de când interpreta Ana Barbu s-a stins din viață. Artista suferea de o boală incurabilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Moartea artistei a fost o lovitură atât pentru familia ei, cât și pentru întreaga țară. A plecat atât de subit, nimănui nu i-a venit să creadă. Artista s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani. Nimeni n-a știut că interpreta este bolnavă, ea lăsase totul în taină, atât de modestă era. 

 

 

În această zi tristă, la patru ani după tragicul eveniment, artista Natalia Barbu, fiica interpretei, a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. 

"Citesc si inteleg, iti inteleg durerea, lipsa, dorul...:( . Mi-am pierdut tatal acum o luna :( este atit de greu, atit de greu:(. Cineva mi-a zis “Durerea niciodata nu iti va trece , vor trece zile, saptamini, ani si vei simti la fel acelasi gol in suflet, dar incearca sa inveti sa traiesti cu ea-durerea. Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Fii puternica. " -  scris Natalia Barbu pe contul său de Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Barbu (@nataliabarbu_official) on

 

Amintim că interpreta Ana Barbu s-a născut la data de 30 octombrie 1959, în satul Temeleuți, raionul Florești. Ana a fost cântăreață de muzică ușoară, academică și populară. Cartea de vizită a interpretei era piesa "Flori de liliac". Ana a absolvit Colegiul de Muzică, din Bălți, specialitatea "canto academic". Ea are două fiice, Natalia şi Irina, a fost căsătorită cu Vasile Barbu întreaga sa viață. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70222640037537