Decembrie 23, 2022
Au încins atmosfera la propriu! Spectacolul muzical de la Femeia anului, în imagini
În acest an, evenimentul Femeia anului, organizat de către revista Aquarelle, a fost unul cu totul deosebit!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Invitații au avut parte de o seară de neuitat, un spectacol muzical excepțional, pregătit cu multă dragoste de către cei mai îndrăgiți artiști, dar și de către unicul și irepetabilul - Dan Bittman!

Invitații au avut ocazia să se delecteze cu cele mai frumoase piese din toate timpurile, dedicate femeilor. Ba mai mult, au cântat și dansat împreună cu artiștii. Iar la sfârșitul serii publicul a ales favoritul serii!

Băieții de la Sunstroke Project au fost cei care au dat startul spectacolului muzical inedit interpretând piesa "Pretty Woman", acompaniați de Roman Zes Band, care au fost alături de noi pe tot parcursul serii!

Trupa Akord a cucerit toate reprezentantele sexului frumos, aceștia au interpretat una dintre cele mai îndrăgite balade de dragoste - Hero de Enrique Iglesias.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior 

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane cântând la instrumente muzicale, persoane în picioare, interior şi text care spune „TAMA.”

O altă creație muzicală emblematică și la fel de profundă -  Melodia care s-a clasat pe locul 37 în Topul Celor mai mari 500 de melodii din toate timpurile desemnate de revista Rolling Stone, a fost interpretată de către Natan - No woman, no cry.

 

Olga Verbițchi a fost cea care a teleportat în anul 2000 și ne-a amintit de câte ori am zis în dragoste -  Oops I did it again. Prestația ei a impresionat și prin coregrafia extraordinară a Show Balletului Black and White!

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare 

Roman Zes și-a propus să pună pe jar toate femeile! Melodie interpretată de el a avut un succes răsunător și a rămas în istorie ca una dintre cele mai atractive cântece ale lui Tom Jones - Sex Bomb

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane cântând la instrumente muzicale, persoane în picioare şi interior 

Cristy Rouge a transpus dragostea, pasiunea, arta, în una dintre cele mai recognoscibile piese ale momentului - Love me like you do, de Ellie Golding.

 

Cea care a trezit fiori și a lăsat sala fără cuvinte a fost Ana Odobescu, care a fost aleasă favorita publicului din acea seara. Ea a interpretat piesa o piesă plină de iubire, profunzime și emoție - I will always love you.

Johny Walker a interpretat piesa care poate fi considerată un adevărat imn de streaptease - „You can leave your hat on”

 

Sunstroke Project le-a spus tuturor femeilor - You are so beautiful! O dedicație de dragoste care a trezit fiori și a făcut publicul să fredoneze!

Cea care a încins atmosfera și a atras toate privirile a fost deținătoarea trofeului Femeia anului 2022, la categoria Vocea anului - Valeria Pasha.

 

Dans neîntrerupt și refren care te motivează la dans - Single Ladies, de Beyonce.

Prestația luit dan Bittman a ridicat sala în picioare, iar scena s-a transformat într-un adevărat ring de dans. Publicul cânta în unison alături de îndrăgitul interpret.

 

Pentru finalul serii, artiștii împreună cu echipa AQUARELLE, au pregătit o surpriză fantastică - piesa Aquarelle. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3106982707977