Februarie 14, 2019
Au apărut păpuși Barbie în scaun cu rotile și cu proteză de picior
Noua colecție de păpuși pe care o prezintă firma Mattel, vine cu noi idei. Compania a lansat păpușă Barbie pe scaun de rotile și o păpușă cu proteză de picior.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Linia Barbie Fashionistas continuă să-și extindă diversitatea. Compania prezintă publicului larg noile păpuși, care vor fi lansate în vara acestui an, care sunt în scaun cu rotile și care au proteză de picior. Păpușile vor face parte din linia "Made to Move", și va avea un preț de 19,99 dolari.

Această mișcare a fost concepută pentru ca orice fată din lume să-și găsească păpușa care o reprezintă. Nimeni nu-i ideal, iar această mișcare rupe stereotipul creat cu mulți ani în urmă, precum că femeia ideală trebuie să fie suplă, cu bust mare, cu păr alb și lung, și cu picioare interminabile. 

 

 

În seria Barbie Fashionistas există păpuși scunde, foarte înalte, de diferite culori ale părului și a pielii, grăsuțe și foarte slabe. 

Colecția următoare va include păpuși cu păr împletit și păpuși cu diferite forme ale corpului inclusiv unele cu bust mai mic, cu o talie mai puțin definită și cu picioare scurte.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60517358779907