August 22, 2023
Astăzi Irina Rimes împlinește 32 de ani. Ce nu știai despre faimoasă artistă
Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, ea fiind de origine din Republica Moldova.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, 22 august, interpreta autohtonă, Irina Rimes își celebrează aniversarea. Cântăreața împlinește vârsta de 32 de ani. Irina Rimes se bucură de un succes colosal în România. În spatele său, frumoasa brunetă are câteva secrete, pe care tu, cel mai probabil că nu le știai.

Cântăreața a reușit să cucerească publicul cu melodiile sale inspirate chiar din întâmplările sale. 

Irina Rimes studii
A urmat cursurile Liceului Teoretic „Constantin Stere' până în 2010, iar definitivarea studiilor sale s-a făcut la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău.

Cariera Irinei Rimes

În anul 2012, Irina Rimes a participat la 'Fabrica de staruri' în Republica Moldova, unde a ajuns până în finală. Odată cu participarea la acest talent show a venit și celebritatea cântăreței. Primul single al Irinei Rimes, „Visele', a lansat-o în industria muzicală, ajungând rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale și i-a adus un premiu în 2016, pentru cel mai bun debut al anului. Irina Rimes a mai compus pentru diverși artiști români precum Inna, Raluka, Andra, Alina Eremia, Nicoleta Nucă sau Antonia.

Cu o aparitie inedita, plina de sensibilitate si cu un farmec aparte, Irina  s-a lansat pe piata muzicala din Romania cu o piesă ce a stat pe primul loc în topurile muzicale româneşti  luni în şir, primul ei single Visele .

“Visele” a ocupat locul 1 in toate topurile romanesti timp de trei  luni.  Declarat hit-ul anului, “Visele” a strans 16 milioane de vizualizari pe Youtube si s-a regasit in Top10 MediaForest in anul lansarii, 2016.

Irina Rimes s-a născut în raionul Florești și este primul copil al cuplului format din Valentina și Tudor Rîmeș. Artista are un frate mai mic, pe nume Vitali.

Irina Rimes, declarații neașteptate: „Nu exclud nici o căsătorie, nu exclud  nici o sarcină” Cântăreața are o relație cu un francez

Interesul față de muzică i-a fost stârnit de către familie, în special de către tatăl și bunica sa din linie paternă, despre care artista își amintește că avea o voce foarte bună. 

3. Micuța Irinuța este extrem de josuță. Cântăreața are doar 1.49 cm, de aceea optează pentru încălțări cu toc mare pentru a părea mai înaltă. 

Red Bull SoundClash: Spike vs. Irina Rimes 

Rimes a lansat o carte cu versuri, care poartă denumirea "Cosmos". Versurile care au apărut în carte, fac parte din albumul muzical al artistei cu același nume. Cartea CD a fost lansată în decembrie 2018, în cadrul unui concert grandios, susținut de către Irina la Sala Palatului, la București. 

 

Stilul Irinei Rimes este inspirat din desenele animate japoneze. Alături de o echipă de stiliști profesioniști, Irina Rimes a devenit adepta stilului vestimentar care o întruchipează drept o Lolita Urbană cu influențe Harajuku, cu ușoare influențe Grunge.

Media Music Awards 2017, gazda celor mai in voga artisti - Revista FPM -  Fashion Premium Magazine



citeste și
SQL exec time = 0.81178450584412