Iunie 30, 2023
Arnold Schwarzenegger în șpagat lateral, pe blatul de bucătărie. Și-a șocat fanii
Marele actor a găsit o modalitate de a-și șoca fanii cu mobilitatea sa surprinzătoare, la 75 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Arnie” le închide gura cârcotașilor și etalează o formă fizică de zile mari! Arnold Schwarzenegger trage serios de fiare și arată top fit, deși este septuagenar. Dacă vă amintiți, chiar marea noastră campioană Nadia Comăneci a postat o imagine cu el, după ce s-au întâlnit în primăvară la sala de sport, scrie okmagazine.ro

Nadia și Arnold jpg 

1 1 arnold profimedia 0094470873 jpg jpeg 

Priviți cât este de flexibil! În general, șpagatul este un exercițiu din cale afară de greu pentru bărbați, chiar dacă sunt obișnuiți cu sala. Iată însă că la acest capitol, austriacul excelează.

Arnold Schwarzenegger este și amuzant! Miercuri, actorul a distribuit pe contul său de socializare un videoclip în care vorbește despre importanța întinderii musculaturii, totul în timp ce fumează un trabuc. Iată-l cum se întinde pe blatul din bucătărie, ca Mircea Badea odinioară, pe două scaune. Sau ca Jean Claude Van Damme, în tinerețe. Chiar, oare aceștia mai reușesc să facă șpagatul? Căci iată, lui Arnold Schwarzenegger îi iese de minune!

Actorul a punctat: „Flexibilitatea este la fel de importantă ca antrenamentul cu greutăți în sine”.

Fostul guvernator al Californiei care are vise mărețe la următoarele alegeri prezidențiale se dovedește însă un tip cu un simț al umorului foarte dezvoltat. Căci da, mobilitatea și flexibilitatea sunt foarte importante, dacă le pui cu adevărat în practică. Căci această imagine cu Arnie în șpagat este, de fapt, o farsă.

arnold schwarzenegger farsa png



citeste și
SQL exec time = 6.1244659423828