Iulie 21, 2023
Ariana Grande divorțează! Cu ce vedetă a fost văzută în timpul finalei de la Wimbledon
Probleme în paradis pentru faimoasa cântăreață pop Ariana Grande (30 de ani)! Fanii au observat că nu mai poartă verighetă. Conform informațiilor din presa americană, vedeta urmează să divorțeze de agentul imobiliar Dalton Gomez. Cei doi erau căsătoriți de 2 ani, însă în ultimele luni au apărut tot mai multe zvonuri despre problemele din relația celor doi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că povestea de dragoste dintre faimoasa cântăreață pop Ariana Grande (30 de ani) și agentul imobiliar Dalton Gomez a ajuns la final! După doar 2 ani de căsnicie, cei doi s-ar îndrepta rapid spre divorț, iar artista a fost văzută fără verighetă!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la MSN, relația celor 2 ar fi avut probleme de câteva luni buni! Ba mai mult decât atât, artista a apărut recent la finala turneului de tenis de la Wimbledon, în compania actorului Jonathan Bailey, fără verighetă pe deget!

Se pare că indiferent cât de mult au încercat cei 2, relația dintre Ariana Grande și Dalton Gomez nu poate fi reparată, deoarece conform zvonurilor, cei doi nu mai formează un cuplu încă din luna ianuarie a acestui an! Despărțirea a venit la doar 2 ani după ce artista și agentul imobiliar au decis să se căsătorească, iar informații cum că aceștia începuseră o relație apăruseră prin anul 2020, când au fost zăriți împreună prin Los Angeles.

Ariana Grande și Dalton Gomez sunt căsătoriți de 2 ani

Ariana Grande divorțează după doar 2 ani de căsnicie

Relația dintre artistă și Dalton Gomez a devenit oficială de abia în mai 2020, când cei doi au apărut în videoclipul piesei „Stuck with U”, interpretată de către Justin Bieber, alături de Ariana Grande. Ceva mai târziu, în luna decembrie a aceluiași an, cei doi s-au logodit, postând pe Instagram o imagine cu superbul inel cu diamant și perle.

Cei doi au ajuns în fața altarului în luna mai, în 2021. Au decis să aibă o ceremonie privată, la reședința lor din Montecito, California. Se pare că acum, povestea de dragoste a ajuns la final, iar cei doi vor divorța.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0228130817413