Iunie 22, 2023
Anunțul făcut de Nina Hariton, imediat după victoria de la Chefi la Cuțite. Ce decizie surprinzătoare a luat câștigătoarea
La scurt timp după ce a câștigat Chefi la Cuțite sezonul 11, Nina Hariton și-a luat susținătorii prin surprindere. Ce planuri de viitor are câștigătoarea show-ului culinar

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ediția difuzată pe 20 iunie 2023, din Chefi la Cuțite sezonul 11, Nina Hariton a plecat acasă cu cel mai râvnit premiu din domeniul culinar. Pentru prima dată în istoria competiției, toți cei trei finaliști au fost câștigătorii cuțitelor de aur, însă numai unul a reușit să convingă jurații - nume mari din lumea gastronomiei - că merită să câștige. Iar la final, pe farfuria de aur a fost scris numele acesteia, scrie a1.ro

După ce, în preselecții, Nina Hariton i-a promis lui Chef Sorin Bontea că vor merge împreună în finală, aceasta s-a ținut de cuvânt. Aceasta a făcut chiar mai mult de atât, și alături de echipa pe care și-a alcătuit-o în finală a reușit să câștige trofeul Chefi la Cuțite și premiul cel mare, 30.000 de euro.​

gallery images

Inivitată în platoul Observator, câștigătoarea sezonului 11 Chefi la Cuțite a vorbit despre ce a însemnat experiența aceasta pentru ea. În plus, a făcut un anunț care i-a luat prin surprindere pe mulți.

„Încă mai am zâmbetul pe față și de dimneață, toți oamenii mă inundă cu mesaje, cu vorbe frumoase și nu mă pot liniști, nu-mi vine a crede”, a mărturisit Nina Hariton. „Nu mă așteptam, dar speram foarte mult pentru că acesta a fost scopul meu inițial în concurs. Nu am renunțat niciodată să cred, până în momentul în care Gina a anunțat numele meu. Nicio clipă nu m-am îndoit de faptul că eu pot”, a mai adăugat ea.

Aceasta a amintit și meniul pe care l-a servit juraților și i-a adus victoria în finala de aseară: biscul de homar, felul principal format dintr-un cod în stil japonez, care a mai adus victoria echipei roșii în concurs și desertul „ad-hoc”.

Nina Hartion spune despre ea că întotdeauna i-a plăcut să mănânce sănătos și este adepta gătitului în casă, din ingrediente proaspete, de la producători. Așadar, în acest context, în urma participării și căștigării show-ului culinar, ea a hotărât să își adune toate rețetele, dar și secretele într-o carte de bucate.

„Cu ocazia Chefi la Cuțite și câștigul acestui concurs, am început să scriu și o carte de bucate. O carte cu tehnici, rețete și secrete din bucătăria mea”, a dezvăluit câștigătoarea Chefi la Cuțite sezonul 11.

gallery images

„Pentru cei care doresc să facă o carieră în bucătărie, eu le-aș spune doar așa: dacă iubești să gătești și dacă iubești să îți pui sufletul pe farfurire, atunci mergi să faci o școală de bucătari și încearcă să faci ceva deosebit”, a mai transmis Nina Hariton.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84891223907471