Noiembrie 30, 2022
Anunțul făcut de Irina Rimes după mai bine de un an de relație cu David Goldcher, iubitul francez
Irina Rimes și David Goldcher, iubitul ei francez, formează un cuplu de aproape un an și jumătate. Într-un interviu pentru Cancan, cântăreața în vârstă de 31 de ani a anunțat că e pe deplin fericită alături de partenerul ei, puține motive de discuții în contradictoriu au.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întrebată de la ce se enervează de obicei, având în vedere că mereu e calmă, uneori chiar foarte tăcută, Irina Rimes a dezvăluit: „De la nedreptăți și cam atât”. Și a continuat: „De la nedreptăți, atât. În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc”.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi în aer liber
Când a venit vorba despre relația ei de cuplu, Irina Rimes a dat de înțeles că se înțelege perfect cu iubitul. „Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă. (…) Nu neapărat pentru că nu mai merge, cearta trebuie să fie pe bune”, a încheiat ea.
Ar putea fi o imagine alb-negru cu 1 persoană şi în aer liber

De curând, Irina Rimes s-a mutat cu iubitul francez în casă nouă, în România, după ce o perioadă au stat împreună în Franța. „Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor și noi avem planurile noastre de viitor, dar sunt ale noastre. Nu știu dacă trebuie să ne grăbim undeva (n.r. – oficializarea relației) și dacă o să o facem, probabil o să o facem intim și nu o să știe nimeni”, a dezvăluit în urmă cu câteva luni Irina Rimes despre oficializare relației cu iubitul, într-un interviu pentru impact.ro.
Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi interior

Cine e iubitul Irinei Rimes

David Goldcher e tânărul francez de care s-a îndrăgostit Irina Rimes. Acesta creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri. „L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut, am zis: ce-i cu copilul ăsta?
Ar putea fi o imagine alb-negru cu 2 persoane, persoane în picioare şi ochelari de soare

Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici.

Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «Pe ăsta nu-l mai pierzi!»”, a declarat Irina Rimes într-un podcast pe YouTube.
Sursa - libertatea.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5354266166687