Aprilie 01, 2022
Antonia a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să mai apară la TV: „Mă tem constant”
Antonia le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare motivul pentru care a renunțat la aparițiile TV.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din Romani, care uimește cu fiecare apariție a sa. Ba mai mult, vedeta se bucură și de o comunitate unită pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste două milioane de utilizatori. Dacă de cele mai multe ori vedeta postează imagini amuzante sau emoționante de familie, de această dată cântăreața a transmis un mesaj prin care și-a explicat absența din ultima perioadă pe micile ecrane.

Antonia, despre motivul pentru care a renunțat la aparițiile TV

Iubita lui Alex Velea a evitat în ultima perioadă să participe la emisiuni televizate sau să ofere interviuri. Cu toate acestea, Antonia a fost foarte activă pe rețelele de socializare și ține constant legătura cu fanii. În ceea ce privește decizia de a nu mai apărea la televizor, bruneta a a explicat totul printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram.

Antonia s-a arătat extrem de dezamăgită de faptul că oamenii o pun la colț pentru greșelile pe care le face în timpul interviurilor. Vedeta a spus că devine anxioasă atunci când vorbește la televizor din cauza răutăcioșilor care stau cu ochii pe ea, așteptând să greșească. Astfel, Antonia a dezvăluit că preferă să nu mai apară pe micile ecrane pentru a nu mai primi critici.

„Am mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu sau un podcast. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu. De ce oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind proastă. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. ‘Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba’. Ei sunt motivul pentru care să nu mai apar public atât de des. Am explicat de nenumărate ori că, indiferent că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși”, scrie Antonia pe Instagram.

 

 

Vedeta se declară dezamăgită de răutatea criticilor

Artista a spus că are mult mai multe de spus decât lasă să se vadă, însă își îndreaptă atenția spre persoanele care o cunosc și o apreciază. Atunci când vine vorba despre exprimarea părerilor, Antonia a spus că alege să facă asta în siguranța propriului cămin, fiind înconjurată de oameni dispuși să asculte.

„Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. M-am săturat de oameni care mă judecă și să fiu bullied. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simpu om. Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit să fiu tratată cu atâta răutate, apoi realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândescă: ‘Aha, i-am spus-o. Proasta'”, a fost mesajul pe care vedeta l-a scris pe pagina contului personal de Instagram.

Sursa: elle.ro



citeste și
SQL exec time = 0.65383410453796