Martie 03, 2022
Anna Lesko, dezvăluiri emoționante despre bunica ucraineană și bunicul rus
În contextul războiului din Ucraina, Anna Lesko, care are origini atât ucrainene, cât și ruse, a vorbit despre bunicii săi trecuți în neființă. Bunica Annei Lesko a fost din Ucraina, iar bunicul său din Rusia, dar au reușit să treacă peste orice impedimente și au crescut împreună 12 copii. Bunicii Annei Lesko au avut împreună 10 copii, iar pe doi i-au găsit pe câmp, abandonați în timpul războiului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anna este de origine etnică ucraineană, din Republica Moldova, iar la vârsta de 17 ani a venit în vizită în România. În contextul actual din Ucraina, ea a vorbit despre familia ei, despre bunica ucraineană și bunicul rus. Anna Lesko a povestit, în emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV, despre familia sa și-a amintit de bunica și de bunicul ei trecuți în neființă.

„Bunica fiind ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie.

Femeia nu a știut să citească, nu a știut să scrie, dar nu pot să îți explic ce bagaj de cunoștințe pe care astăzi îl avem din literatura de specialitate, de unde să ne inspirăm și de unde…dar ea nu știa lucrurile astea.

Atât de important a fost de fiecare dată când fiicele ei se certau cu partenerii, ea spunea că nu așa, avea grijă. (…) Ea niciodată nu ne-a certat, bunica niciodată nu a ridicat tonul, întotdeauna mai mult cu privirea, avea un ton, un oftat. (…) O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama„, a povestit Anna Lesko.

Stream Anna Lesko feat Matteo - Arunca-ma (Official Audio Dj Grasu) by  Ovidiu Ovidel | Listen online for free on SoundCloud

Bunicul rus al Annei Lesko a fost în două războaie

Anna Lesko și-a reamintit cât de puternic a fost bunicul său rus, care a luptat în două războaie și a crescut 12 copii, dintre care doi abandonați pe câmp.

„Bunicul a fost foarte puțin pentru că la un moment dat s-a stins, s-a îmbolnăvit. El a dus două războaie. A fost un bărbat adevărat care a știut să strunească și familia și absolut toată gospodăria.

Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp', a declarat vedeta în direct la Pro TV.

Sursa: viva.ro



citeste și
SQL exec time = 0.44821572303772