August 14, 2023
Angelina Jolie vrea să adopte iar. Al șaptelea copil, antidotul singurătății pentru diva rămasă singură
Încă puțin și toți cei șase copii ai faimoasei actriței se vor muta de-acasă, la studii. Iar, când va veni acel moment cumplit, e posibil ca Angie să-și aline singurătatea cu un nou copil!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fosta soție a lui Brad Pitt ne-a demonstrat tuturor că rolul de mamă i se potrivește cel mai bine și n-a ezitat să-și exprime tristețea atunci când vreunul dintre cei șase copii ai ei a plecat de-acasă, la facultate, scrie okmagazine.ro Ce-o să se întâmple când toți vor părăsi cuibul și Angelina va rămâne singură? De refăcut viața amoroasă nu prea și-a refăcut-o, niciun bărbat n-a rămas lângă ea mai mult de câteva întâlniri. Și-atunci un bebeluș ar fi oare antidotul singurătății?

Un material publicat recent de New Idea ne dă de gândit în privința extinderii familiei și așa numeroase a vedetei. Dar Jolie (48) nu mai poate face copii. Dacă, la nici 50 de ani, miracolul maternității mai este încă posibil la Hollywood, operația de extirpare a ovarelor și-a trompelor uterine făcută de Angie în 2015 o împiedică să mai rămână vreodată gravidă. „Sunt la menopauză, nu mai pot face copii”, ne-a explicat ea post-operatoriu.

Dar există posibilitatea de-a adopta, alternativă preferată de mama a trei copii adoptivi din toți cei șase pe care-i are. „Planul ei e să aibă un bebeluș în brațele ei până la finalul anului”, spune o sursă în New Idea. E fezabil? Dacă e să luăm în seamă zvonurile, Jolie și-a făcut planuri să introducă un nou membru în familia sa încă de când Maddox (22), cel mai mare copil al ei, s-a mutat de-acasă.

image 

ntre timp, a avut loc o pandemie, care a îngreunat și chiar stopat adopțiile internaționale o bună perioadă de timp. Iar procesul nesfârșit cu Brad Pitt pe custodia minorilor Jolie-Pitt nu ajută nici el în acest posibil demers. Tot sursa menționată susține că Angelina își dorește acum mai mult ca niciodată un nou copil, mai ales după ce Pax (19) și Zahara (18)  au părăsit și ei căminul familial, iar Shiloh (17) se pregătește să facă același lucru cât de curând. „Maddox și Pax au deja viața lor, iar Zahara e la facultate în Atlanta și, în tot acest timp, Angelina suferă din cauza sindromului cuibului golit”, a precizat apropiatul actriței.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81599736213684