Noiembrie 02, 2022
Andreea Bostănică, luată la rost după ce a pozat într-o rochie scurtă: „E prea de tot”
Andreea Bostănică și-a câștigat popularitatea în calitate de cântăreață și vlogger, iar în prezent are peste 4 milioane de urmăritori pe TikTok și aproape 1 milion pe Instagram. Tânăra în vârstă de 18 ani știe cum să-și surprindă fanii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Postările Andreei se bucură de mii de like-uri pe rețelele sociale. Originară din Republica Moldova, tânăra cântăreață a devenit rapid cunoscută și în România, în mare parte datorită contului de TikTok, dar și a canalului de YouTube, unde are peste 600.000 de abonați. 

În mediul online, Andreea mai este numită „Regina TikTokului”, pentru că a reușit să adune o comunitate de peste 4 milioane de urmăritori pe această rețea socială, mai mult decât Iuliana Beregoi, Nicole Cherry sau Dorian Popa. 

Recent, Andreea Bostănică și-a uimit fanii când a pozat într-o rochie scurtă cu spatele gol. Mai mulți urmăritori au luat-o la rost, considerând că ținuta este prea îndrăzneață. 

„E prea vulgară rochia pentru așa vârstă. Cred că trebuie să fii mai modestă sau faima te-a făcut așa de vulgară. Vocea e super, iar ținutele vulgare lasă de dorit. E prea de tot”; 

„Cam fuge rochia…”

„Nu-ți pare cam prea decoltată? Dar în fine ești superbă”;

„Prea scurtă fustița @andreeabostanica”; 

Alții au apreciat ținuta și au complimentat-o pe Andreea: „Ești superbă, iar rochia ta e genială, de unde ai cumpărat-o?”, „Kylie Jenner de România ești”, ”Cea mai frumoasă ființă de pe acest pamânt”, „O adevărată regină”. 

Andreea Bostănică, luată la rost după ce a pozat într-o rochie scurtă cu spatele  gol: „E prea de tot” | Perfecte.ro

Andreea Bostănică face furori pe TikTok, mai ales când dansează pe manele. Recent, un video în care își unduiește corpul, fiind într-o ținută cu abdomenul la vedere, a adunat peste 2 milioane de vizualizări. 

VIDEO

Sursa - perfecte.ro



citeste și
SQL exec time = 1.1238441467285