Octombrie 07, 2022
Andreea Bostanica a lămurit zvonurile legate de relația cu Jador. Ce îi leagă
Andreea Bostanica este una dintre cele mai îndrăgite TikTok-erițe. Artista a intrat în inimile a sute de adolescenți, și cu atât mai mult în cele ale copiilor. A devenit chiar vedetă pe platforma de streaming. Cu toate că Andreea susține că nu a avut nici măcar o relație până acum, aceasta a mărturisit că de-a lungul timpului au existat sentimente pentru anumiți băieți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bostanica, a avut parte, de curând, de cea mai importantă zi din viață sa. Această a împlinit frumoasă vârstă de 18 ani. Andreea Bostanica și-a aniversat, recent, majoratul, loc în care au fost și reporterii emisiunii Xtra Night Show, care au supus-o pe celebra TikTok-erita la câteva întrebări.

Andreea Bostanica, despre relația pe care o are cu Jador

Întrebată de reporterii Xtra Night Show care este relația pe care o are cu Jador, Andreea Bostanica a susținut că artistul îi este prieten. Regina de pe TikTok a mărturisit că manelistul este un băiat foarte talentat, însă, în momentul de față nu există o relație între ei.

"Avem o relație de prietenie. Suntem prieteni, da. Îl consider ca pe un prieten. Îmi place foarte mult ceea ce face. Este un băiat foarte talentat. Momentan suntem prieteni.", a declarat Andreea Bostanica, în exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show.

EXCLUSIV. ”Suntem mai mult decât prieteni”. Jador a dat cărțile pe față  despre relația cu Andreea Bostanica, influencerița cu 9 ani mai mică decât  el | Spynews.ro

Andrteea Bostanica, în relația cu mama sa

Întrebată de reporteri cum o vede pe fiica sa, mama Ansdreei Bostanica a susținut că își dorește ca TikTok-erița să aibă o relație.

"Andreea nu a avut iubit. Chiar îmi doresc să aibă iubit. Vreau să îi urmăresc dintr-o parte. Vreau să văd cum este într-o relație.", a mărturisit mama Andreei Bostanica, pentru Xtra Night Show.

Andreea Bostanica are o relație deosebită cu mama sa. Cele două sunt foarte apropiate. Ba mai mult, acestea sunt mai tot timpul împreună.

14.6k aprecieri, 65 comentarii - Andreea Bostanica (@andreeabostanica) pe  Instagram: „Momy♥️#lovemom” | Mirror selfie, Instagram, Selfie

"Mami este și designer, și manager, și șofer personal și bodyguard. Rochia din această seară este făcută de mama mea. Mama spune că niciodată nu este ceva sufiecient de bine făcut. Dacă ceva mi-a ieșit bine, trebuie să fac și mai bine. Sunt obișnuită să fac totul cu mama.", a mai spus "Regina TikTok-ului" din România.

Din exterior pare că cele două au relația perfectă. În relitate, însă, acestea mai au parte de mici conflicte.

"Nu există zi în care să nu ne certăm. Însă, suntem că două surori.", a mai dezvăluit vedeta de pe TikTok.

Andreea Bostănică este „Regina TikTok-ului din România” la 16 ani |  Divahair.ro

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55012392997742