Iunie 14, 2022
Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați de la Playboy: ”A fost o sumă"
Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați din Playboy. Celebra artistă a pozat erotic, acum mulți ani, în cunoscuta revistă Playboy. La acea vreme, cântăreața s-a ales cu o sumă mare de bani, cu care și-a cumpărat un apartament. Vedeta a povestit, recent, cum a ajuns să pozeze dezbrăcată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România. Vedeta se bucură de un succes enorm, având o carieră de invidiat pentru care a muncit foarte mult. Este mereu cu zâmbetul pe buze și are umorul la ea, însă puțină lume are idee prin ce clipe dificile a trecut de-a lungul timpului. Artista a povestit abia acum câteva episoade, mai puțin plăcute, din viața ei.

Artista și-a adus aminte de un episod din trecutul ei, când tatăl și Lucian Mitrea, actualul soț, au îndemnat-o să pozeze pentru Playboy. La acea vreme, Andreea Bănică a ezitat mult, însă a acceptat ulterior, pentru că avea nevoie de acei bani. Cântăreața și-a cumpărat un apartament din banii câștigați în urma acelui pictorial erotic.

Andreea Bănică a făcut dezvăluirea despre apariția în Playboy

Andreea Bănică și-a cumpărat un apartament cu banii câștigați din Playboy

La începutul carierei sale, în 2001, când era în plină ascensiune, Andreea Bănică a pozat în „Playboy', revistă pentru bărbați.

Cred că aș arăta mai bine acum! Dacă soțul meu ar spune «da», mi-ar fi mai ușor să spun «da». La vremea aceea, am spus «da» pentru bani. A fost o sumă destul de mare, 10.000 de dolari, mulți bani pe atunci. Au fost niște bani căzuți din cer.

12 cântărețe de la noi care au pozat în Playboy | Entertainment | ZU TV

Abia m-au convins Lucian (n.red. – iubitul de atunci, soțul de acum) și tatăl meu să pozez pentru această revistă. Tata, de fapt, a venit cu primul număr din Playboy, cu Dana Săvuică, și mi-a spus: „Dacă vreodată ți se va oferi ocazia să pozezi în această revistă, te rog, tată, să pozezi!'. L-am făcut în toate felurile, cum să mă vezi tu, tatăl meu, dezbrăcată în această revistă! Lucian mi-a promis marea cu sarea, mi-a promis că nu va fi acolo decât el și fotograful', a povestit Andreea Bănică, în emisiunea moderată de Denise Rifai.

Andreea Bănică vorbește sincer despre operațiile pe care le are

Andreea Bănică: 'Mergeam cu capul în pământ'

Andreea Bănică a mărturisit că i-a fost foarte rușine, după ce a apărut revista pe piață. „Mi-au scos bikini în photoshop, atât de mare era rușinea mea. Când a apărut revista, mergeam cu capul în pământ, nu mi-a plăcut coperta. Au vrut ei să facă acea copertă, eu nu mi-am dorit-o, nu-mi plăcea acea poziție, mă uitam strâmb, nu mi-a plăcut deloc. Mi-a fost rușine. Dar acei bani au fost importanți în viața mea. Cea mai mare parte din bani a unui apartament pe care-l am și azi și de care mă bucur', a mai spus vedeta.

PRO TV - Andreea Bănică, primele poze sexy din Maldive! Cum s-a fotografiat  în vacanță

Sursa viva.ro



citeste și
SQL exec time = 0.71115636825562