Aprilie 17, 2024
Andra și The Motans au lansat un videoclip emoționant:
"Înapoi în viitor" este o explozie de emoție și pasiune, în care The Motans și Andra își unesc vocile pentru a crea o experiență muzicală inegalabilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ieri, fanii artiștilor au fost surprinși cu un nou videoclip la piesa "Înapoi în viitor". "Înapoi în viitor" a fost compusă de The Motans, Mario Fresh și Paul Iorga, care s-a ocupat și de partea de producție. Versurile piesei sunt un adevărat testament al sincerității și al vulnerabilității. Ele pătrund adânc în suflet, descriind fiecare aspect al unei iubiri care traversează timpul și spațiul.

În doar 14 ore de la lansare, pisa a adunat peste 54 de mii de vizualizări și sute de comentarii, semn că fanii au fost impresionați atât de piesă cât și de scenariul videoclipului.

"Superbă piesa, superbă colaborarea! Magie pe note!"

"Superba combinația , clipul este foarte frumos iar vocile voastre se completează perfect. Jos pălăria!"

"Pe lângă piesa care are niște versuri minunate și care e pe repeat de când s-a lansat, astăzi a venit clipul acesta genial, în care se spune povestea piesei în imagini… melodia asta e definiția perfectă pentru dragostea pură, care nu se stinge niciodată!"

"Piele de găină și multă emoție"

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile ascultătorilor.

  

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Artistul a debutat în 2016 și a ajuns repede la inima publicului cu piese precum "Versus", "Weekend", "Poem", "Jackpot", "August" sau "Înainte să ne fi născut".

Una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de peste 20 de ani, 13 albume la activ, multiple piese pe #1, încoronată cu titlul de Best Romanian Act și Europe Best Female Artist la MTV Europe Awards, în 2016, Andra este un pionier în industria muzicală și o adevărată inspirație pentru perseverența și versatilitatea de care dă mereu dovadă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5827703475952