Mai 15, 2023
Andra Măruță, la un pas de a-și pierde un dinte din cauza lui Gigi Becali: „M-a luat în brațe și..”
Andra Măruță (36 de ani), a povestit, de curând, un episod amuzant din viața ei, care l-a implicat pe nimeni altul decât celebrul Gigi Becali. Click! îți spune despre ce este vorba.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai apreciate voci din showbiz-ul românesc, Andra, a fost invitată în cadrul podcast-ului „Da Bravo” al colegului de trust, Mihai Bobonete. Aici a spus mai multe povești amuzante, care l-au făcut să râdă în hohote pe actor. Iată cum era să rămână artista fără un..... dinte, scrie click.ro

„Eram la o petrecere la Marriott, la cazinou, nu aveam trupă, eram cu dansatoare. A venit domnul Becali. «Cine e fata asta?», am citit pe buze. Am chestia să citesc pe buze...

Când am început să cânt «Vreau sărutarea ta» și-a dat seama cine sunt, așa că s-a ridicat, m-a ridicat în brațe și, cum cântam, m-a ridicat și m-am lovit cu microfonul de dinte! Mi-am ciobit dintele.

Chiar de ziua lui Cătălin Măruță, Andra a lansat videoclipul piesei "Pas cu  pas", unul cu o poveste specială | La Maruta | ProTv

Mi-era teamă, nu știam cât e «luat». Cântam cu buzele întredeschise. Apoi, la final, le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?».

După aceea, cu Dan Bittman, când cântam o piesă amândoi, mi-a dat cu cotul în microfon și m-am lovit în dinți. De atâtea ori mi-am reparat dinții din față, încât...”, i-a explicat Andra lui Bobonete.

Andra a cântat și la nunta Theodorei Becali

Andra a cântat la nunta Theodorei Becali cu Mihai Mincu, în toamna 2019, și i-a transmis un mesaj emoționant fiicei patronului de la FCSB la acel moment.

Andra Măruță a dezvăluit eforturile din spatele meseriei | DCNews

„Eu m-am măritat la 23 de ani și, de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără, mă emoționez tare.

Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit sa fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi speciala! Casă de piatră Theodora & Mihai!” a scris Andra în mediul online.



citeste și
SQL exec time = 1.0796978473663