Aprilie 18, 2022
Anastasia Lazariuc, dezvăluiri neașteptate despre nepoții ei și ai miliardarului Ion Țiriac
Anastasia Lazariuc are o familie frumoasă. Fiica ei, Ileana, a fost căsătorită cu fiul cel mare al lui Ion Țiriac. Cei doi au împreună doi copii, iar în 2017 au decis să divorțeze. Cântăreața Anastasia Lazariuc a făcut dezvăluiri inedite despre nepoții săi, Alexandru și Noah.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anastasia Lazariuc în vârstă de 68 de ani este o bunică fericită. Fosta cuscră a lui Ion Țiriac are o relație apropiată cu fiica ei, Ileana. Recent, fosta noră a milionarului a împlinit 40 de ani și a sărbătorit în familie. Cântăreața se înțelege foarte bine cu nepoții ei pe care îi iubește nespus de mult.

Anastasia Lazariuc se declară o femeie împlinită și fericită că are parte de o familie atât de frumoasă. În ciuda tuturor greutăților prin care a trecut de-a lungul anilor, artista a reușit să le depășească și să se bucure alături de copiii ei.

Anastasia Lazariuc, dezvăluiri inedite despre nepoții ei

Anastasia Lazariuc a fost întotdeauna aproape de copiii ei, iar astăzi și-a sărbătorit fiica. Ileana Lazariuc a împlinit 40 de ani și a sărbătorit în familie. Fosta cuscră a lui Ion Țiriac a vorbit despre relația pe care o are cu fiica și nepoții ei. Anastasia Lazariuc spune că a fost bincuvântată cu familia pe care o are, iar cel mai de preț lucru pentru ea sunt copiii și nepoții. Artista are patru nepoți, două nepoate din partea fiului, iar de la Ileana are doi nepoți.

Ileana Lazariuc si fiii ei

Cel mai de preț dar de la Dumnezeu sunt nepoții, copiii și părinții, cât îi mai ai. Uneori îți dai seama târziu, când ei nu mai sunt printre noi. Nu trebuie să ne grăbim, să stăm pe lângă ei.De asta au nevoie oamenii, să fim lângă ei, să le dăruim ceea ce îi completează. Fără noi, viața lor este goală. Nu fac decât să se uite la poze și să își amintească, dar nu-i suficient. Prezența înseamnă foarte mult.

Importantă este prezența copiilor și a nepoților mei, acum mai înalți ca mine.  Înainte ei se uitau în sus, acum eu sunt pitica familiei și mă uit la ei în sus. Și cu nepoatele este la fel. Au crescut și anii au trecut relativ repede. ', a spus Anastastia Lazariuc.

anastasia nepoti

Anastasia Lazariuc: „Ileana este prietena mea cea mai bună”

Anastasia Lazariuc își va petrece sărbătorile de Paște le va petrece alături de familia sa, iar imediat va pleca la Chișinău să-și lanseze carteaPrivighetoarea din vis'. Artista susține că fiica ei, Ileana, este prietena ei cea mi bună și că au o relație foarte specială.

Ileana si Ion Tiriac

anastasia si ileana lazariuc 

Ileana Lazariuc

'Am fost binecuvântată de Dumnezeu, mi-a dat niște lucruri atât de frumoase, cu toate greutățile prin care am trecut… Fiica mea împlinește azi o vârstă. Este ziua ei de naștere și îi doresc iubire, tot ce își dorește ea.Ea este prietena mea cea mai bună. Avem o relație apropiată, cu nepoatele la fel. Nepoții au crescut frumos, cu povești, rugăciuni, sunt mari…', a mai spus cântăreața.

anastasia lazariuc

Anastasia Lazariuc a trecut prin momente dificile

Îndrăgita cântăreață a trecut și prin momente dificile. Anastasia Lazariuc s-a confruntat cu multe greutăți, dar a fost puternică și a mers mai departe. Artista susține că viața este o școală pentru fiecare.

'Asta-i viața. Toți primim lecții de viață. Primim note bune, alteori nu. Viața este o școală în care trebuie să primim note în fiecare zi, secundă… Note pentru ceea ce lăsăm în urma noastră.Sărbătorile sunt cele mai importante pentru că ne apropie în momentele cele mai frumoase. De multe ori face eforturi să ne vedem, sunt vremuri încordate. Îi înțeleg și pe cei tineri cu atâtea presiuni în jur. Le este greu să-și dea seama ce este mai important', a conchis fosta cuscră a lui Ion Țiriac.

anastasia lazariuc nepoti 

Sursa: viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.230313539505