Iulie 04, 2022
Anastasia Fotachi se căsătorește cu milionarul Gabriel Stati! Ce spune despre contractul matrimonial
Anastasia Fotachi și Gabriel Stati s-au logodit acum două luni, deși cei doi au ales să păstreze departe de ochii lumii acest eveniment. În cadrul unui interviu cu Dorin Galben, Anastasia a povestit cum a fost cerută în căsătorie, dar și când va avea loc ceremonia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

"Ne-am am obișnuit unul cu celălalt, nu vreau să-mi imaginez să fiu cu altcineva înafara de el. În toamnă planificăm nunta, în Republica Moldova. Cererea în căsătorie nu a fost ceva super wow, pentru că el nu este un bărbat romantic, doar mi-a zis - Vrei să fii soția mea și atât. Eram în mașină, ne întorceam din București. Eram foarte fericită, nu mă așteptam.", a povestit Anastasia Fotachi.

Anastasia a fost entuziasmată de inelul de logodnă primit de la milionarul Gabriel Stati. Deși nu cunoaște valoarea acestuia, presupune că e de ordinul zecilor de mii de euro.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi persoane în picioare

Întrebată de Dorin Galben dacă urmează să semneze un contract matrimonial aceasta a spus:

"Nu știu, n-am vorbit încă despre asta.Cum și am zis, eu nu pretind la banii lui, pentru mine nu este o problemă să semnez un contract matrimonial. Foarte mulți asta fac, eu nu socot că ar trebui asta să te obijduiască, sunt lucruri pentru care el a muncit zeci de ani. Oamenii gândesc diferit. Eu cred că asta e ceva ok mai ales în zilele noastre.", a dezvaluit modelul.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.8365557193756