Octombrie 20, 2023
Amber Heard a ajuns în baston. Imagini răvășitoare cu fosta soție a lui Johnny Depp
După perioada intensă prin care a trecut cu procesul intens mediatizat dintre ea și fostul soț Johnny Depp, blondina are probleme de sănătate și a ales să se refacă în Spania.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A plecat din SUA de o bună bucată de timp. A suferit o accidentare serioasă, de aceea este nevoită să se deplaseze cu baston. Imaginile sunt inedite. Blondina în vârstă de 37 de ani a fost surprinsă prin Madrid, într-o zi de toamnă capricioasă, când Amber Heard a stat când bine îmbrăcată, cu un pardesiu autumnal, când într-o ținută de vară, formată din pantaloni și maiou, scrie okmagazine.ro

Amber Heard în baston la Madrid, octombrie 2023, Foto Profimedia (5) jpg 

Actrița a petrecut mult timp împreună cu sora sa Whitney Henriquez, care îi seamănă leit, și cu fetița sa Oonagh, în vârstă de trei ani.

Henriquez, care a depus mărturie în timpul procesului anevoios al surorii sale, a petrecut mult timp cu Amber Heard în Spania, de la accidentarea acesteia.

Amber, Profimedia jpg 

Actrița și-a ”scos la primbare” noul baston, semn că a renunțat la cârjele cu care se deplasa în urmă cu puțin timp. Actrița a suferit o accidentare la șold luna trecută, în septembrie, în timp ce se antrena pentru Maratonul din New York. Maratonul are loc pe 5 noiembrie 2023, iar Amber este evident că nu va mai putea să participe.

Amber Heard în baston la Madrid, octombrie 2023, Foto Profimedia

Amber Heard în baston la Madrid, octombrie 2023, Foto Profimedia

Amber Heard a fost căsătorită cu actorul Johnny Depp din 2015 până în 2017. Divorțul lor a atras atenția presei când Heard a susținut că Depp a fost abuziv pe tot parcursul relației lor. În 2018, Depp a dat în judecată editorii tabloidului britanic The Sun pentru calomnie , acuzând-o pe Heard de abuz.

În 2020, judecătorul a hotărât că articolul tipărit, care pretindea că Depp a abuzat-o pe Heard, era în mod substanțial adevărat. În 2019, Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru defăimare din cauza unui op-ed The Washington Post; editorialul avea titlul că Heard „a vorbit împotriva violenței sexuale”, Heard scriind că, cu doi ani înainte, ea a devenit o „persoană publică care reprezintă abuzul domestic” și a văzut „cum instituțiile protejează bărbații acuzați de abuz”. În 2020, Heard l-a dat la rândul ei în judecată pe Depp pentru defăimare. Procesul Depp v. Heard din 2022, în Virginia, s-a încheiat cu decizia juriului că Heard l-a defăimat de trei ori pe Depp în articolul de opinie cu declarații false cu rea intenție, în timp ce a hotărât că avocatul lui Depp, Adam Waldman, a defăimat-o odată pe Heard cu rea intenție cu o declarație falsă.



citeste și
SQL exec time = 1.9024264812469