Septembrie 05, 2019
Află de ce boală a fost suspectată Andreea Marin

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre ele mai celebre prezentatoare de televiziune din România, Andreea Marin, are parte de clipe dificile. Vedeta în vârstă de 44 de ani a fost suspectată de o boală grea.

Prezentatoarea a rupt tăcerea după aproape un an de la cele întâmplate.  În luna noiembrie 2018, vedeta de televizune a fost diagnosticată cu cancer. Andreea Marin a fost nevoită să recurgă la o operație urgentă. În urma acesteia, din corpul prezentatoarei au fost scoase 800 de grame de tumoră malignă. 

 

 

„Am trecut printr-o biopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a spus ea. 

 


Andreea Marin, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public.

 


 



citeste și
SQL exec time = 2.2264235019684