Ianuarie 10, 2018
Află cu cine s-a întâlnit Ionel Istrati în turneul din Statele Unite ale Americii
Ionel Istrati a plecat într-un turneu special în Statele Unite ale Americii împreună cu Adrian Ursu. Cei doi vor cânta împreună în șapte orașe din SUA. Mai mult ca atât, Ionel Istrati s-a întâlnit acolo cu o vedetă de talie internațională.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe site-urile de socializare au aparut recent poze în care, Ionel Istrati, care este plecat în turneul special din America, apare alături de interpreta de origine australiană, Iggy Azalea. Interpreta de hip-hop, cunoscută pentru piesele sale care conțin cuvinte necenzurate, apare alături de Ionel Istrati într-un club din Las Vegas, unde, se pare că se distrează de minune. 

 

 

Iggy Azalea este rapperiță, care a avut duete cu Adriana Grande și Charli XCX, iar piesele sale sunt în topuri. Pe pagina sa de Instagram, interpreta obișnuiește să-și etaleze corpul apetisant, apărând în posturi foarte fierbinți, faptul care, face ca interpreta să aibă mii de urmăritori pe pagina sa oficială.

 

Amintim că, Ionel istrati se află într-un turneu cu Adrian Ursu în Statele Unite ale Americii. Mulțumită lor, moldovenii care au plecat în America, se pot simți mai aproape de casa. Turneul lor va dura două săptămâni. Moldovenii de peste ocean sunt extrem de entuziasmați, iar concertele pe care le desfășoară interpreții în SUA, par a avea un succes fenomenal. 

 

Картинки по запросу ionel istrati si adrian ursu



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67278838157654