Martie 05, 2018
Află cine sunt câștigătorii Premiilor Oscar 2018
Cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar, a avut loc în această noapte, în Los Angeles, iar câștigătorii au fost deja anunțați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea mai importantă premie din industria filmului, Oscarul, și-a anunțat deja câștigătorii. Premiile au avut loc în această noapte, și au început la ora 3 dimineața, conform țării noastre. La eveniment au fost prezenți cei mai renumiți actori de la Hollywood. Pe scenă au urcat artiști celebri, precum Jennifer Garner, Greta Gerwig, Tiffany Haddish, Tom Holland, Margot Robbie și mulți alții. 

 


Premiul pentru Cel mai bun film l-a obținut Lungmetrajul „The Shape of Water”, regizat de către Guillermo del Toro. Acest film a obținut patru premii Oscar, la categoria "Cea mai bună coloană sonoră" şi "Cea mai bună scenografie", "Cel mai bun regizor". Pelicula a fost nominalizată la 13 categorii.

 

 

Premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal l-a obținut actrița Frances McDormand, pentru filmul „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”. Filmul a mai obținut un premiu Oscar pentru categoria Cel mai bun actor în rol secundar, aceasta devenind Sam Rockwell.

 

 

 Cel mai bun actor în rol principal la obținut Gary Oldman, pentru filmul „Darkest Hour“.

 

Trofeul pentru cea mai bună animație, l-a obținut filmul „Coco“, care se considera printre favorite. 

 

Gala Oscarurilor a fost, anul acesta, marcată de campaniile „Time s Up” şi „#MeToo”, care sprijină femeile victime ale abuzurilor în diverse domenii de activitate. Invitaţii nu au adoptat un cod vestimentar anume, cum s-a întâmplat la gala Globurilor de Aur, dar, pe Covorul Roșu predominau ținutele de culori pastelate. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3299741744995