Septembrie 03, 2018
Află ce premiu a obținut Lidia Isac la concursul internațional de interpretare Cerbul de Aur 2018!
Cinci zile la rând am fost cu ochii larg deschiși pentru a putea urmări unul din cele mai importante concursuri de interpretare din România, Cerbul de Aur 2018.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea de-a 50-a ediție a Cerbului de Aur a luat sfârșit. După cinci zile de concurs, în care am avut parte de multe emoții, voci irepetabile, emoții de neuitat și show-uri de excepție, s-au aflat numele câștigătorilor concursului. La Cerbul de aur din acest an a participat și interpreta din Republica Moldova, Lidia Isac.

 

 

În prima seara a concursului, interpreta a interpretat piesa "Mâinile sus", în cea de-a doua - "Tu nu vezi cerul". Pentru prestația sa minunata, Lidia a primit un premiu special. Chiar dacă nu s-a întors acasă cu marele trofeu al concursului, Lidia s-a mulțumit cu Premiul Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune. 

 

 

Trofeul Festivalului Cerbul de Aur, în valoare de 25 000 de euro, a fost câştigat de Inis Neziri din Albania, o artistă într-adevăr talentată care, cu siguranță a meritat acest titlu. Pe locul I s-a clasat belgianul Olivier Kaye. Locul II l-a obținut  Antonia Gigovska din Macedonia. Iar premiul III a fost câștigat de către Kelly Joyce (Franţa). Amintim că la Festivalul Cerbul de aur, la cea de-a 50-a ediție, au participat 18 concurenți din diferite țări ale lumii. 

 

Câștigătoarea trofeului Cerbul de aur 2018, Inis Neziri, Albania.



citeste și
SQL exec time = 0.63580441474915