Aprilie 02, 2018
Află care sunt câștigătorii Premiilor AQUARELLE la cea de-a XV-a ediție!
În cadrul Balului de Primăvară AQUARELLE 2018, au avut loc decernarea premiilor AQUARELLE, pentru al 15-lea an consecutiv.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Balul de Primăvară AQUARELLE 2018, a fost, într-adevăr, un eveniment uluitor. Muzică, dansuri, voie bună, toată lumea s-a simțit minunat la acest eveniment de amploare. În cadrul Balului de Primăvară AQUARELLE 2018, s-a defășurat ceremonia de decernare a premiilor AQUARELLE. Câștigători ai serii au devenit cei care au acumulat cele mai multe voturi pe site-ul AQUARELLE, la anumite categorii. Să vedem cine sunt marii câștigători la acest eveniment grandios. 

 

COPERTA ANULUI 

Câștigătoarea la catagoria Coperta Anului, a devenit Ecaterina Lica -  cosmetolog, dermatolog, proprietara clinicii “Doctor Lica”. Ea a acumulat 164 664 de voturi. 

 

 

BĂRBATUL ANULUI 

Bărbatul anului a devenit Dinu Gherasim - Director General al companiei Donaris Group, companie de asigurări, care în acest an sărbătorește 20 de ani de activitate cu mare fast.  El a acumulat 16 764 de voturi.

 

 

PROFI 

La categoria Profi, cu mai mult de 23 mii voturi obţinute pe site-ul Aquarelle, a câştigat echipa MedExpert – reţeaua de laboratoare medicale cu 18 centre în 10 oraşe din ţară.

 

 

INOVAȚIA ANULUI 

Câștigătorii la această nominalizare au acumulat un număr practic egal de voturi pe site-ul revistei AQUARELLE. 

Produsul  inovativ MEAPLAZMA - o tehnologie medicală unică modernă de tratament și întinerire a corpului uman , prin intermediul autoplasmoterapiei, a obținut 15 652 de voturi. 

 

 

Câștigător la categoria INOVAȚIA  este Xenon la Jorge Dental Studio. Sensationalul xenon - intervenții stomatologice absolut fără durere și complicații! Gazul care relaxează și înviorează!
 

 

TOP MANAGER ANULUI

La categoria Top Managerul Anului cu peste 14 mii voturi a câștigat Oleg Braga – directorul general al societăţii pe acţiuni Floare Carpet. Covoarele Floare Carpet pot fi găsite până şi în casele regale britanice. Faima companiei este meritul echipei Floare Carpet sub conducerea directorului Oleg Braga. 

 

 

PREZENTATOR TV

Câștigătorul în nomimația Cel mai bun Prezentator TV cu 12500 de voturi este - Eugen Bulgaru -jurnalist, prezentatorul emisiunii "Primă Oră" pe Prime TV.

 

 

PROIECTUL SPECIAL AL ANULUI 

În nominația Proiect Special în acest an a câștigat cu 17033 de voturi cel mai original și discutat proiect al anului 2017– Dora show - Еmilian Crețu, care prin personalitatea sa excentrică a reușit să devină unul din cele mai adorate personaje de televiziune din Republica Moldova. 

 

 

Medicul  ANULUI 

La categoria Medicul Anului avem doi câștigători, care au acumulat circa 22 mii de voturi. Medici,  care în fiecare zi salvează vieți și ne fac viața mai sănătoasă și asigurată. 

Olga Constantinică - Chirurg-proctolog cu o experiența de 33 ani - Medic categoria superioară, Membru al Asociației chirurgilor din Republica Moldova. Ea a acumulat 14 079 de voturi.

 

 

 Premiul Medicul anului l-a obținut, de asemenea, Aureliu Batrînac  - Director medical, chirurg cardiovascular de categoria superioară, Premiat cu ordinul "Gloria Muncii", unui om cu inima mare.

 

 

CENTRUL MEDICAL

La Categoria cel mai bun CENTRU MEDICAL din Republică, a câștigat cu peste 19 259 voturi Galaxia – primul centru medical privat din Moldova cu peste 240 medici , care anul acesta , aniverseaza 20 ani de la fondare. 

 

 

NUTRIȚIONIST 

Proprietara clubului de Fitness NeoGym, coach antrenor, conducătoarea Master class-ului : "Gustul vieții de la NEO", Neonelia Guțu a obținut 6 828 de voturi, și a devenit câștigătoare la acest compartiment. 

 

 

COSMETOLOGUL ANULUI

Cel mai bun MEDIC COSMETOLOG cu peste 13073 voturi este Ecaterina Lica - Doctor - cosmetolog dermatolog, proprietara clinicii “Doctor Lica”, care este una din cele mai moderne clinici din domeniul dermatologiei estetice,dotată cu tehnologie de ultimă generaţie și servicii estetice de cea mai înaltă calitate.

 

 

COMPANIE DIN INDUSTRIA COSMETICĂ

Câștigator la capitolul  cel mai bun BRAND COSMETIC cu 51 626 de voturi devenit ANTOS - Cosmetica naturală din Italia, toate produsele căreia sunt concepute  pe bază de ingrediente naturale, cultivate într-un sistem ecologic, certificate și aprobate de Ecocert.

 

 

Brandul  URIAGE cosmetică franceză pe baza de apa termala, care este apreciată în toată lume. Acest brand a devenit cel de-al doilea câștigător la această nominalizare. 

 

 

STILISTUL ANULUI 

A reușit să ducă faima țării tocmai în Dubai, acolo unde a devenit meșter în vopsirea părului, și hair stylist profesionist. A câștigat la categoria stilistul anului.

 

 

Eduard Galamaga a câștigat la aceeași categorie 14 182 de voturi. El este hair stilist, antrenor și unul din cei mai apropiați stiliști a vedetelor autohtone.

 

 

 

DESIGNERUL ANULUI

Al doilea an la rând, Evgheni Hudorojcov învinge la categoria DESIGNERUL ANULUI. Obținând peste 60 de mii de voturi, a câștigat la acest compartiment. Evgheni Hudorojcov este fondatorul brandului autohton -EHO COUTURE. 

 

 

COMPANII DE CONSTRUCȚII

A obținut trofeul la acest compartiment, compania de construcții care activează mai mult de zece ani pe piața din Republica Moldova. Boiar House a acumulat 56 910 voturi și a devenit câștigător. 

 

 

COMPANIE DE VINIFICAȚIE

Cea mai bună companie de vinificație cu număr de 20457  voturi în acest an este Mileștii MiciProducător de vinificație de calitate înaltă, care a ajuns în Cartea Recordurilor Guiness pentru cea mai mare colecție de vinuri – 2 mln de sticle.

 

 

BRAND AUTOHTON

Cel mai bun BRAND AUTOHTON cu peste 27 821voturi  a devenit Brandul Sandra, un brand cu istorie lungă și gustoasă , astăzi fiind renumită nu doar în Republica Moldova, dar și mult peste hotarele ei.

 

 

GENERAȚIA NOUĂ 

Cea mai populara  vedeta din  Generația tânără – cu număr maxim de 19627 voturi,  este  Iuliana Beregoi  - interpretă, vlogger cu unul din cele mai solicitate canale pe YouTube, finalistă a concursului Vocea Rusiei Copii.

 

 

FAMILIA MINUNATĂ 

La categoria Cea mai minunată Familie  a cîștigat,  cu 6634 de voturi – Serghei și Olga Stepanov - Epic Sax Family sau familia, care reprezintă un exemplu despre cum pot fi îmbinate armonios  viața de cuplu  și o cariera de succes .

 

 

PREMIUL SPECIAL

Femeia Legenda a devenit cântăreața de operă, artista poporului, cavalerului  „Ordinului Republicii”,  care a făcut  o carieră strălucită la Opera Naţională. O cântăreaţă cu voce, cu suflet, cu stilul şi maniera de interpretare proprie - Doamna Valentina Savițchi, care la ai săi 90 de ani are si un simt al umorului  de invidiat.

 

 

PREMIUL SPECIAL 2 

Premiu Special – Om Legenda l-a obținut academicianul, şeful Catedrei de chirurgie  „N. Anestiadi” al Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „N. Testemiţanu”, preşedintelui  Ligii Medicilor din Moldova. Deținătorului „Ordinului  Republicii”, profesorul Gheorghe Ghidirim.

 

 

PREMIUL SPECIAL 3

Femeia Legenda, l-a obținut femeia care și-a dedicat viața scenei, artista emerită din RM, ex. Viceministrului   Culturii din  Republica Moldova, actrița Teatrului  Național „Mihai Eminescu” din Chișinău -  Doamna Ninela Caranfil.

 

Partener general: Kaufland
Parteneri: MedExpert, Bristol, GSS, Alissa Beauté Moldova, Antos, XO Studio

Parteneri media: Unimedia, Frendseter, TVC21, TV8, ea.md, aquarelle fm90,7, Radio ZUM.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51395034790039