Februarie 22, 2017
Află care este star-ul tată perfect!
Apariția în familie a unui copil necesită un nivelul mare de responsabilitate. Evenimentul demonstrează cu adevărat cît de bărbat este partenerul de lângă tine. Am ales citatele taților-staruri care nu-și ascund frumoasele sentimente pentru copii lor. Mai ieri erau macho, dar astăzi sunt familiști exemplari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Channing Tatum: „Everly a apărut pe lume atunci când munca a început să devină cu adevărat interesantă. Totul la Everly îmi pare o minune: primii dințișori, primii pași, primele cuvinte și nu doresc să ratez nimic. Pe viitor, mi-ar  plăcea să am și cincisprezece copii însă Jenna spune că în acest caz voi fi nevoit să îmi găsesc o altă soție.”

 

Ryan Reynolds: „Aș trece prin foc de dragul fiicei mele. Ador s-o îmbrac cu toate aceste șosete, pijamale, căciulițe. E atât de drăguț!”

 

Brad Pitt: „De când am devenit tătic, m-am schimbat complet. Cel mai important lucru în viață este atunci când te trezești dimineața și știi că copiii îți sunt sănătoși și în siguranță”.

 

Pavel Volya: „Apariția pe lume a fiicei noastre este cel mai tare lucru care s-a întâmplat cu mine și Laysan. Aș minți dacă aș spune că nu m-am schimbat deloc. Anul trecut am povestit despre fiul meu și că este super să fii tată. Atunci am fost părinte, iar acum sunt tati sau tătic. Numai odată cu apariția celui de-al doilea copil am început să simt că sunt responsabil.



citeste și
SQL exec time = 0.80286240577698