Aprilie 12, 2023
Actorul Gérard Depardieu, acuzat de 13 femei de violență sexuală
Potrivit unei anchete realizate de Médiapart, legendarul artist francez ar fi avut un comportament sexual deviant. Dezvăluirile vin în contextul mișcării #BalanceTonPorc, lansată în Franța în 2017 de jurnalista Sandra Muller.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe Twitter, Charlotte Arnoud a afirmat, încă din decembrie 2021, că vrea să "trăiască în adevăr" și să nu se mai ascundă. Astăzi, povestea actriței este reluată de o nouă anchetă a Médiapart, în care 13 femei dezvăluie că au fost victime ale unor presupuse acte de violență sexuală comise de Gérard Depardieu, între 2004 și 2022, scrie okmagazine.ro

În deschiderea unei anchete care încrucișează mărturiile unor agresiuni care ar fi fost comise de legendarul actor francez pe platourile de filmare a 11 filme, presa online a citat comentariile făcute de regizoarea Andréa Bescond pe Instagram: "Numele tău este Gérard Depardieu. Ești anchetat pentru viol și agresiune sexuală... Ești dezgustător, dar cel mai rău lucru este că francezii sunt de partea ta". În pofida atacurilor judiciare, ca cea a lui Charlotte Arnoud în 2020, Gérard Depardieu, considerat deocamdată nevinovat, neagă orice comportament care ar putea fi reprobabil din punct de vedere penal.

Gérard Depardieu, acuzat de viol de o tânără actriță! Parchetul francez  investighează cazul

Poziția lui Gérard Depardieu a fost pusă la îndoială de regizorul Fabio Onteniente, contactat în cadrul anchetei. Regizorul filmului "Disco", în care acuzatul a jucat în 2008, a mărturisit că a fost martor la unele gesturi deplasate din partea actorului, în special față de femei. Pe platoul de filmare al filmului "Turf", regizorul și-a amintit de un schimb de replici cu două figurante care l-au alertat cu privire la comportamentul lui Gérard Depardieu: "Una dintre ele plângea și spunea că i-a pus mâinile pe fese. Văzând fața acelei fete care venise ca figurantă și care își pusese toată speranța în acea colaborare, m-a emoționat și m-a înfuriat", a spus el. Așa că m-am dus să țip la Depardieu. I-am spus: 'Nu mai faci asta, s-a terminat! Să te porți frumos', și s-a oprit brusc".

Mis en examen pour « viols », Gérard Depardieu « conteste totalement »

Deocamdată, actorul nu a reacționat încă la aceste noi acuzații, care au redeschis "afacerea Gérard Depardieu" la trei ani de la primele acuzații.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2069008350372