Mai 09, 2022
8 vedete care sunt nemulțumite de felul în care arată, deși sunt admirate de întreaga lume
Foarte puțini oameni pot spune că sunt 100% mulțumiți de ceea ce văd atunci când se privesc în oglindă. Este valabil și în cazul starurilor care au milioane de fani în intreaga lume. Chiar și unele celebrități admirate pentru frumusețea lor au declarat de-a lungul timpului că sunt nemulțumite de aspectul lor fizic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Uma Thurman

Starul din „Kill Bill” a trecut printr-o perioadă dificilă în adolescență. Mulți ani la rând, Uma nu s-a considerat absolut deloc frumoasă. „Mi-am petrecut primii 14 ani din viață fiind convinsă că sunt hidoasă. Știu că adolescența este dificilă pentru toată lumea, dar a mea a fost de-a dreptul bizară. Schimbam tot timpul școlile, nu aveam prieteni și mă foloseam de actorie să mă ascund de lume. Chiar și astăzi, când oamenii îmi spun că sunt frumoasă, nu cred niciun cuvânt”, a dezvăluit Uma într-un interviu pentru Hello.

 

Angelina Jolie

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood din toate timpurile. Are zeci de milioane de fani în întreaga lume, iar unele persoane sunt dispuse să treacă prin operații estetice chinuitoare pentru a arăta ca ea. Dar se pare că vedeta nu este încântată de felul în care arată. „Mă lupt tot timpul cu lipsa încrederii în sine. Cred că toată lumea are problema asta. Sunt atât de multe lucruri care nu îmi plac la mine. Arăt ciudat. Uneori mi se pare că semăn cu o păpușă Muppet ciudată”, a declarat actrița într-un interviu pentru Urbanett.

 

Scarlett Johansson

Actrița a dezvăluit că nu îi place corpul său: „Nu îmi plac coapsele mele și nici talia”. Deși este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, Scarlett a declarat într-un interviu pentru Barbara Walters că are un corp „OK”.

 

Robert Pattinson

Robert Pattinson a devenit rapid idolul multor adolescente după lansarea filmelor din seria „Amurg”. A fost numit cel mai sexy bărbat din lume, dar cu toate acestea s-a confruntat cu complexe legate de aspectul său fizic. El a dezvăluit că i-a fost groază să-și dea tricoul jos în timpul unei scene din cauza faptului că se compara cu Taylor Lautner, colegul său de platou. „Nu am fost niciodată atât de îngrijorat de astfel de lucruri, dar după ce am văzut cât de mult se antrenează Taylor pentru filme, am început să mă gândesc la poziții în care să-mi încordez mușchii sau să sug burta”, a spus actorul într-un interviu pentru Huffpost.

 

Shakira

Frumoasa cântăreață columbiană a mărturisit că mult timp nu i-a plăcut corpul ei. „Îmi doream să fi fost mai înaltă, să am picioare mai lungi, coapse mai subțiri, un fund mai mic și chiar părul drept. Sunt la fel ca toate femeile - ne-am născut să fim cei mai mari critici ai noștri”, a declarat artista. În anul 2001 ea a apelat la terapie pentru a-și schimba atitudinea față de ea însăși. „Am devenit mult mai mulțumită cu cine sunt. În jurul vârstei de 20 de ani, femeile încearcă să fie ceva ce nu sunt și să se transforme într-o altă persoană. Acum sunt foarte mulțumită de mine”, a dezvăluit Shakira.

 

Cindy Crawford

Cindy Crawford a declarat că a fost șocată atunci când s-a văzut în fotografiile făcute de paparazzi. Supermodelul american a dezvăluit că nu arăta deloc așa cum arată în fotografiile de studio. „Uneori este copleșitoare presiunea de a te ridica la nivelul așteptărilor industriei modei”, a dezvăluit ea. 

 

Keira Knightley

Keira Knightley a dezvăluit că s-a confruntat cu stima de sine scăzută. Ea a spus că i-a fost dificil să ia în serios laudele și aprecierea celorlalți chiar și după ce a câștigat un premiu Oscar. Actrița britanică era la fel de critică cu ea însăși și în privința aspectului său fizic, iar mult timp s-a considerat prea slabă. „Nu sunt Femeia Fantastică. Am probleme cu stima de sine. Toată lumea are. Știți, și oamenii slabi au voie să aibă o părere proastă despre ei înșiși. Am observat că a fi slab declanșează o furie în cazul oamenilor care nu sunt slabi. Oamenilor le place să-și proiecte insecuritățile asupra altora”, a declarat Keira.

 

Julia Roberts

Julia Roberts a fost numită în trecut cea mai frumoasă femeie din lume, dar se pare că actrița nu a fost de aceeași părere. Mulți ani la rând, Julia a considerat că nu este deloc frumoasă. În tinerețe, ea credea că are „o gură mare și urâtă”, dar și că părul său creț arăta ca „paiele”. „Mi-ar plăcea să îmi derulez înapoi viața și să încep de la capăt cu mai multă încredere în mine”, a declarat starul american când a împlinit 50 de ani.

 

Sursa - eva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.504065990448