Martie 22, 2019
IGAZYM - Uitați de durerea de gât
Durerea de gât este un simptom neplăcut al răcelii, cu care este familiarizat fiecare dintre noi. Primăvara, când sistemul imunitar este slăbit și organismului nu-i ajung vitamine și minerale, răcelile devin una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate la adulți și copii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Uneori e suficient să bem apă rece sau să nu ne îmbrăcăm conform vremii, ca a doua zi să ne trezim cu o durere de gât. Dacă sunteți familiarizați cu această problemă, știți, probabil, că eficacitatea și calitatea medicamentelor de gât va depinde de cât de repede veți putea face ca acest simptom neplăcut să dispară.

Igazym – pastile pentru dureri de gât, care au apărut pe piața țării noastre relativ nu demult. Igazym este produs în Danemarca deja de 35 de ani și este unul dintre cele mai populare mijloace de combatere a durerilor de gât.

Caracteristica distinctivă a pastilelor Igazym - compoziție naturală, eficiență ridicată, capacitatea de a mări imunitatea datorită ingredientelor active.

În componența Igazym sunt două ingrediente active: colostru și lisozimul.

Colostru de vaci se produce înainte de naștere, dar și după naștere o anumită perioadă de timp, formând imunitatea datorită conținutului de imunoglobulină.

Lizozima este o enzima, care este efectiva in lupta cu bacteriile si virusii din cavitatea bucala si se extrage din albusul de ou.

Combinația dintre coraslă și lisozim în preparatul Igazym stimulează imunitatea, reduce durerea de gât, luptă împotriva simptomelor răcelii.



citeste și
SQL exec time = 0.85078167915344