August 24, 2018
Colecția toamnă-iarnă 2018/2019 a brandului Zuhair Murad
Marca Zuhair Murad este asociată de toate femeile cu rochiile incredibil de frumoase pentru covorul roșu, cu luxul incredibil și complexitatea de executare, dar în acest sezon brandul a decis să își surprindă fanii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Designerul a decis să extindă hotarele brandul, creând colecția de toamnă-iarnă 2018-2019 care a inclus nu doar rochii de seară elegante, dar și modele pentru fiecare zi, care la fel de mult încântă prin frumusețea lor.

Colecția se poate asocia cu o lădiță de bijuterii orientale, iar paleta de culori coincide perfect cu nuanțele pietrelor prețioase: roșu de rubin, negru precum perlele, smarald și alte culori nobile, inclusiv purpuriul, culoarea valului mării și fuchsia. Ținutele sunt completate cu broderii florale uimitoare, pene de struț, dantelă delicată și franjuri, iar țesăturile de bază care au fost utilizate sunt catifeaua, șifonul, jacardul și blana. Varietatea de texturi și decor sunt amplasate pe rochii de seară, rochițe scurte în stil hippie, bluze vaporoase, pantaloni scurți, geci din piele cu broderii de mătase, fuste mini, costume și pantaloni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.95235466957092