Ianuarie 11, 2018
Vezi poze din vacanța din Brazilia a îngerașilor de la Victoria's Secret
Tot mai multe staruri din întreaga lume mizează pe vacanțe exotice în această iarnă. Îngerașii de la Victoria's Secret au plecat în țările calde.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Celebrii îngerași de la Victoria's Secret, au plecat împreună într-o vacanță de vis în Brazilia. Fetele se distrează, se bronzează, fac poze, și își împart voia bună cu noi. Alessandra Ambrosio zilnic postează pe pagina sa oficială de Instagram poze din vacanța exotică. Ea își etalează corpul tonifiat în costume de baie provocatoare. A venit în vacanță împreună cu fetița sa, Anja Luisa. Alessandra pozează pe plajele din Brazilia în bikini brazilieni, apărând în poze picante.

 

Candice Swanepoel și-a cumpărat în Brazilia o casă de vacanță. Modelul în vârstă de 25 de ani este gravidă cu cel de-al doilea copil. Candice mai are un fecioraș în vârstă de un an, Anaca. În poza de mai jos, îngerașul Candice apare alături de fiica lui Doutzen Kroes. Cele două emană atât de multă drăgălășenie, ba chiar mai mult, și burțile lor seamană.

 

Солнце, море и бикини: где проводят зимние каникулы Кети Топурия, Анна Седокова, Светлана Ходченкова, Деми Ловато и другие

 

Doutzen Kroes, top modelul neerlandez, în vârstă de 32 de ani, a postat poze foarte picante, în care încearcă să-și arate părțile intime nebronzate. Doutzen pare foarte fericită împreună cu fetița sa Myllena Mae.

 

Даутцен Крез

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.92775702476501