Noiembrie 01, 2017
Top 5 vedete de la Hollywood adepte ale dietei Vegan
Pentru că pe 1 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Veganilor, am hotărât să facem un top al vedetelor de la Hollywood, care sunt adepte ale acestei diete. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tot mai multe vedete au devenit adepte ale dietei vegan, atât pentru că este un mod sănătos de viață, cât și pentru că luptă împotriva cruzimii față de animale. Să vedem mai jos cine sunt acestea. 

5. Alicia Silverstone


Actrița americană, care la începutul carierei sale se filma în clipurile muzicale ale formației "Aerosmith" - Alicia Silverstone, recunoaște că dieta vegan este una din cele mai bune decizii din viața sa.  Ea este adepta dietei "vegan raw"

4. Tobey Maguire


Recunoscut pentru rolul său din filmul "Spiderman", actorul Tobey Maguire a devenit vegan încă din anul 1992. Pentru a avea un corp atletic la filmările filmului care l-a făcut celebru, Tobey mânca "Tofu" (un fel de brânză pregătită din lapte de soia), astfel, dându-i corpului o cantitate mare de proteine, de care și avea nevoie.  


3. Ellen DeGeneres

 

Plină de energie și mereu zâmbitoare, Ellen a încercat de două ori să treacă dieta vegan. Din prima încercare, nu i-a reușit. Peste un timp, fiind susținută de soția sa, Portia de Rossi, Ellen a revenit la stilul vegan. 

 

2. Natalie Portman

 

Încă de când era copil Natalie Portman, ducea un mod sănătos de viață, și era vegetariană. În anul 2009, actrița a devenit vegană, și nu poartă piele naturală și blănuri. 

1. Demi Moore

 

Reușește să-și mențină frumusețea datorită dietei vegan pe care o ține. Inițial, Demi a renunțat la carne pentru a scade din greutate. Ca urmare, experimentul s-a transformat într-un obicei. Fără carne, fără pește, fără produse lactate. Actrița mănâncă legume și fructe, boabe încolțite, și ierburi - și se simte bine! La 54 de ani ai săi, Demi Moore arată formidabil!



citeste și
SQL exec time = 0.83420872688293