Octombrie 10, 2017
Moldoveanca ce seamana uluitor cu Megan Fox!
E tanara, sexy si adora sa faca vlogging!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ea e Xsiusa,  o tanara ambitioasa, plina de entuziasm si farmec. Marea sa pasiune este vlogging-ul, ceea ce i se potriveste de minune. Imparte cu urmaritorii sai cele mai tari teme de lifestyle si este atenta la fiecare feedback primit.

Despre cum a inceput povestea sa in domeniul vlogging-ului ne spune: „De trei ori am incercat sa fiu videoblogger. Primele  doua ori au fost dificile, deoarece in anii 2013-2014 in Moldova multi nu intelegeau ce fac si se amuzau. Acuma se dezvolta videoblogging-ul la noi si e mult mai usor. Dar sa spun cinstit, nici nu ma sperie comenteriile negative, am deja imunitate si chiar tare imi place ceea ce fac”.

Este captivata si ii place la nebunie procesul de filmare a unui vlog. Inspiratia sa vine din muzica si din discutiile cu oamenii din jur. Comunica cu followerii sai fiecare idee a unui nou video.  

Xsiusa povesteste: „Scopul de baza a vloggului meu este sa acumulez increderea a cator mai multi oameni care gindesc ca si mine si sa-i motivez. Pentru mine e ca o familie mica, dar care in fiecare zi se mareste.”

Este atragatoare si are un corp bine tonifiat, secretul acestuia fiind alimentatia echilibrata si practicarea sportului. Deseori este invitata in calitate de model sa reprezinte diverse brand-uri sau sa participe la diferite proiecte foto. Ii place, insa aceasta ocupatie o priveste doar ca pe un hobby.

„Ma mentin in forma cu ajutorul sportului. Ma starui sa maninc corect, dar si imi fac cite o data cheаt meal days. Si desigur fiecare corp femenin are nevoie de ingrejire, adica masaje simple,” ne spune vloggerita.

 

Sursa: perfecte.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62461042404175