Septembrie 06, 2017
Kim Kardashian a pozat doar în bocanci!
Urmăritorii paginii de instagram a focoasei brunete Kardashian au avut ieri parte de o postare hot!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta a publicat o poză în care apare complet goală. Kardashian în pictorialul alb-negru este cățărată într-un copac fiind încălțată doar într-o pereche de bocanci. Fotografia va intra în noua carte a faimosului fotograf Murt Alas și Marcus Piggot.
Aceasta a menționat următoarele:„Mă simt onorată să fiu fotografiată de Mert și Marcus pentru noua lor carte! Au investit 20 de ani în realizarea ei! Va apărea pe 7 septembrie”.

Cu toate acestea fanii de pe instagram au considerat că această imagine ar fi un răspuns pentru critica făcută anterior de către Sharon Osbourne.
Într-un interviu recent cu "The Telegraph", Sharon a acuzat întreaga familie kardashiană de interpretarea  noțiunii de feminism.
"Tot ce fac ele, începând cu scandaluri sexuale până la rochii  transparente și costume pentru fitness, au nuanță de sex, nu de feminism. Kim spune că face totul în numele feminismului. Dar ceea ce face ea nu este feminism. Dacă vrea să-și arate corpul – nu văd nimic rău, dar aceasta nu înseamnă feminism. Nu uitați niciodată cine sunteți cu adevărat ", a spus Sharon.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75146150588989