Mai 05, 2017
(Video) Pantalonii scurți din denim — cea mai stilată piesă vestimentară din șifonierul 2017
În 2017, designerii din întreaga lume s-au străduit să ne ofere o gamă largă de pantaloni scurți pentru femei. Să nu îți achiziționezi o pereche de pantaloni scurți în acest sezon înseamnă să ratezi posibilitatea creării celor mai interesante și stilate ținute.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În aceeași ordine de idei, pantalonii scurți sunt în topul celor mai populare piese vestimentare din șifonierul feminin. Câștigătorii acestui sezon, la toate prezentările de modă sunt modelele ultra-mini, care pot înlocui pareo pentru plajă.

 

Atunci când alegi un anumit model nu uita de confort și practicitate. Optează pentru modele scurte atunci când mergi la petreceri cu tineri, în club și pe plajă! Acestea vor forma un look romantic, fin, gingaș și stilat. Acest model poate fi combinat cu top-uri și maiouri de aceeași nuanță.
 

Un detaliu important, în acest an, la același capitol — lipsa timpului. În așa îmbrăcăminte ținuta pare a fi una ușoară și feminină!

 

Datorită caselor de modă, în vogă sunt și pantalonii scurți cu partea din față în formă de fustă și cele cu broderii și buzunare grandioase. Nici tendința printului floral nu i-a ocolit. Elementele florale nu doar arată romantic, dar și adaugă feminitate în ținutele sobre. Dar nu merită de exagerat cu frunzulițele și ramurile.

Mult mai bine arată contrastul dintre asortarea denimului și dantela fină, broderia și paietele.

Designerii recomandă să ne îndreptăm atenția la croielile pe care le purtăm. Ele trebuie să avantajeze orice formă a corpului. Cea mai trendy variantă este talia înaltă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72547006607056