Aprilie 30, 2024
6 parfumuri care conțin feromoni și care cresc gradul de atractivitate
Feromonii sunt substanțe secretate prin care se transmit mesaje subtile de atracție. Parfumurile cu feromoni intrigă și îi cresc celui care le poartă magnetismul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Parfumurile cu feromoni interacționează cel mai bine cu chimia corpului tău și creează un parfum unic, care îi face pe ceilalți să te oprească și să te întrebe ”Ce parfum porți?”

Iată care sunt parfumurile care îți cresc gradul de atracție și de magnetism!

PHLUR Missing Person Eau de Parfum

E un parfum moscat care se așază perfect pe piele, cu note subtile florale și lemnoase, care oferă complexitate și profunzime. Mai conține note de bergamotă, se iasomie, de floare de portocal, santal, mosc alb, scrie alistmagazine.ro

Escentric Molecules Molecule 01 Eau de Toilette

Acest parfum conține o singură notă, Iso E Super, care poate stimula anumiți receptori de feromoni. Un parfum delicat, de cedru și de ambră, care are ”acel nu știu ce” care te tot atrage.

Diptyque L’Eau Papier Eau de Toilette

Acest parfum încapsulează mirosul unic de cărți noi și de librărie – proaspăt, moscat și puțin condimentat, este o aromă misterioasă și atrăgătoare, cu note lemnoase.

BYREDO Blanche Eau de Parfum

Parfumierul Ben Gorham, creatorul Byredo, a avut un singur gând când a conceput acest parfum- să capteze nonculoarea alb într-o sticluță și se pare că a reușit. Parfumul te trimite cu gândul la așternuturi curate, la trandafiri albi, la norișori pufoși pe un cer perfect albastru.

Eye of Love Matchmaker Red Diamond Pheromone Perfume – Attract Him

Acest parfum este dulce și moscat, care pretinde că îți poate crește gradul de atractivitate printre ceilalți. Are note de grepfrut, de iasomie, coacăze, vanilie, ambră, mosc.

Pure Instinct Pheromone Unisex Perfume Oil

Acest parfum reacționează la pH-ul pielii, așa că va mirosi diferit pe fiecare persoană care îl poartă. Are ceva fructat, de la notele de mango și de miere, dar și condimentat, de la scorțișoară, iar scopul acestui parfum e să scoată în evidență mirosul natural al pielii și nu să-l mascheze.



citeste și
SQL exec time = 0.88639402389526