Septembrie 19, 2022
12 fotbaliști,printre care și Cristiano Ronaldo, s-ar fi simțit rău după meciul de la Chișinău
Clubul de fotbal Manchester United a pornit o anchetă internă după ce 12 membri ai echipei s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Sportivii au început să se simtă rău vineri dimineață, 16 septembrie, a doua zi după meciul de la Chișinău cu Sheriff Tiraspol. Se presupune că fotbaliștii, inclusiv Cristiano Ronaldo, s-ar fi intoxicat fie cu mâncarea consumată fie la Chișinău, fie în avion.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Publicația britanică The Sun scrie că jucătorii care au prezentat simptome de intoxicație au ratat antrenamentul de vinerea trecută. Nu se cunoaște cât de gravă este starea sportivilor.

Manchester United a câștigat cu scorul de 2:0 meciul de joi, 15 septembrie cu Sheriff Tiraspol. Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani.

Am încercat să obținem o reacție de la Sheriff Tiraspol. Purtătorul de cuvânt al clubului, Miroslav Primovici ne-a spus că cei de la Manchester și-au organizat singuri șederea la Chișinău, așadar întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate trebuie să și-o asume. 

Sursa - tv8.md



citeste și
SQL exec time = 0.60242366790771