August 02, 2017
Jorge Dental Studio- prima clinică privată stomatologică cu un cabinet de anestezie generală
Când pe coperta revistei AQUARELLE apare un bărbat, apare întrebarea de ce am ieșit din „format”. Astfel, eroul acestei ediții este dublu laureat al Premiului Primei Reviste Pentru Femei din Moldova pentru realizări și merite profesionale deosebite. El este directorul celei mai neobișnuite clinici stomatologice din țară și, atenție, educă cinci copii! Câte ceva din viața personală și, ca de obicei, multă informație utilă despre stomatologie găsiți în articolul de bază al ediției.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Domnule Ciuperca, despre metodele Dvs de tratament, echipa și inovațiile pe care le implementați, am mai discutat și anterior, dar nici până acum nu cunoaștem de ce ați ales stomatologia profesia vieții Dvs?

E greu de crezut că am fost un copil bolnăvicios și practic în fiecare spital mă simțeam «ca acasă». Probabil că din acest motiv, la vârsta de doar 3 ani, am declarat tuturor că vreau să devin medic, iar rudele nu au fost împotrivă. Am decis ferm să aleg stomatologia după ce un „specialist-stomatolog” i-a distrus definitiv dinții mamei mele. Știam ce studii vrea să obțin și care domeniu, probabil, este vocația mea. Practica am făcut-o pe prietenii și rudele mele, ei au fost primii mei pacienți și, apropo, au rămas destul de mulțumiți de rezultat.

De fapt, partea estetică a fost mereu prioritară pentru mine și scopul principal al activității mele este să reîntorc sau să redau un zâmbet frumos fiecăruia. Desigur, tehnologiile și posibilitățile stomatologice moderne se deosebesc radical de cele de acum 15-20 de ani, dar componentul estetic pentru mine a fost mereu o stea călăuzitoare.

Când a-ți decis să deschideți o clinică privată? Și de ce Jorge Dental Studio nici la exterior nu se aseamănă cu alte clinici? De ce ați ales culoarea portocalie în design?

La un moment dat mi-am dat seama că fără posibilități speciale, fără tehnologii moderne și fără o echipă profesională — nu poți face față lucrurilor. Cred că atunci, cu patru ani în urmă, cel mai greu pentru mine a fost să rezolv întrebări manageriale. Era ceva nou pentru mine. A trebuit să învăț să mă adaptez, să stabilesc relații interpersonale, iar aceasta s-a dovedit a fi un lucru psihologic foarte greu.

Clinica este așa cum mi-am dorit-o. Culoarea portocalie crează o dispoziție deosebită, oferă speranță și optimism. La momentul lansării, aceasta era culoarea preferată a fiului meu cel mai mare – Damian, „molipsindu-mă” și pe mine cu această dragoste față de ea. (Zâmbește)

Continuarea interviului o găsiți în revista AQUARELLE (iulie-august 2017)



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.364758014679