Februarie 10, 2017
Cum se poartă culoarea muștar?
Culoarea muștar este un analog minunat al culorii galben. Împreună cu culoarea nisipului sau bej, el devine mai accentuat și se combină mai bine cu astfel de culori cum ar fi: negru, turcoaz, culoarea vinetei și gri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Datorită acestei culorii care bucură ochiul, se poate de creat foarte multe imagini, atât pentru oficiu, cât și pentru evenimentele oficiale, sau odihnă.

Cei mai buni designeri din lume propun o cale mai îndrăzneață- un look total fierbinte-aprins, îndrăzneț și confortabil de primăvară.

Brand-ul Gucci, consideră că este la modă de combinat culoarea muștar cu printuri animalice, de la leopard până la piele de șarpe, o astfel de manieră creează un duet armonios de floră și faună.

Fără îndoială, că o achiziție corectă pentru zilele de primăvară, ar fi un mantou muștar, o giacă de culoare caldă, un trenci, o jachetă scurtă și un pulover oversize.

 

Poate să fie și așa că nuanța muștar să nu se combine cu trăsăturile feței dumneavoastră, dar aceasta nu înseamnă că trebuie să vă deziceți de el categoric. Stiliștii recomandă în acest caz, ca să cumperi fustă sau pantaloni de această culoare.

Creându-ți un stil de trend, nu uita să adaugi accesorii de culoare muștar, cum ar fi: eșarfă, geantă,mănuși, ștrampi sau pantofi.

Doar că nu exagerați!concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.47776055335999