Iunie 20, 2023
Cine este tânăra care va prezenta Republica Moldova la concursul Miss Europa
Cristina Zalujac, în vârstă de 28 de ani, este tânăra care va prezenta Republica Moldova la concursul Miss Europe Continental, „un eveniment care celebrează diversitatea și frumusețea femeilor”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Și-a făcut studiile în jurnalism și filologie română, timp în care a început să lucreze la un post de televiziune din țară, unde a activat mai mulți ani, scrie unimedia.info.

„Am avut mereu o pasiune pentru modă și fotografie. Îmi amintesc și acum primul casting la care am participat ca model, organizat de un designer vestimentar, Valentina Vidrașcu”, povestește Cristina, potrivit misseuropecontinental.com.

„Când am primit confirmarea participării mele la Miss Europe Continental, am fost foarte fericită. Totuși, fericirea este un lucru relativ. Fericirea înseamnă să continui să dorești ceea ce ai, să fii în pace cu tine însuți și mulțumit de cine ești și de ceea ce faci. De asemenea, este să fii înconjurat de oamenii pe care îi iubești și să știi că ei înșiși sunt fericiți.

Sunt mândră și încântată să particip la acest concurs și să reprezint Moldova. Este o oportunitate minunată pentru mine și sunt foarte recunoscător că pot trăi această experiență”, afirmă tânăra.

undefined 

undefined

undefined

undefined



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.3554809093475