Iulie 28, 2022
Brad Pitt șochează în rochii mini cu paiete. Când și de ce a pozat așa?
Dacă vi s-a părut curios să-l vedeți pe Brad Pitt în fustă la premiera noului său film, Bullet Train, o să vă surprindă o ședință foto mai veche de-a starului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 58 de ani a făcut mai mult de-atât în tinereÈ›e, mai exact în anul 1999, atunci când a fost eroul unei È™edinÈ›e foto inedite pentru revista Rolling Stone. 

Brad Pitt a purtat în acel shooting faimos o serie de rochii mini cu paiete, combinate cu pantofi argintii strălucitori, È™i unele la fel de scurte cu imprimeu vintage, lăsând la vedere o pereche de picioare care le-ar face geloase chiar È™i pe femei. 

Pitt Stop - Rolling Stone

lynchoid: Brad Pitt by Mark Seliger for Rolling... | Brad pitt, Mark  seliger, Brad pitt pictures

Boy George on Twitter: "I have always loved a straight man in a dress! I  won't apologise." / Twitter

La tot acest look nebun, Brad Pitt a ales să poarte chiar È™i o pereche de cercei supradimensionaÈ›i, în timp ce părul era tuns, atunci, la zero.

În zilele noastre, miÈ™carea fustelor bărbăteÈ™ti este la apogeu, cu designeri precum Thom Browne conducând în ceea ce priveÈ™te acest trend.

brad pitt 4 jpg

Brad Pitt a produs senzaÈ›ie săptămâna trecută, la premiera din Berlin a noului său film, Bullet Train, acolo unde a purtat o fustă de in într-o nuanță de ciocolată, completată cu o cămașă È™i un sacou din acelaÈ™i material.

220720120800 brad pitt skirt red carpet jpg

Cu această ocazie, fanii actorului au putut descoperi că acesta are tatuaje cu un rinocer și un craniu pe picioare.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9023973941803