Februarie 08, 2022
Valentine's Day: top 5 cadouri perfecte pentru partenerul tău

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Goana după cadouri de Ziua Îndrăgostiților nu trebuie să te prindă nepregătită. Iată câteva idei cu cele mai frumoase cadouri, potrivite pentru ea sau pentru el.

Valentine’s Day este prilejul perfect pentru a-i demonstra persoanei dragi cât de mult ții la ea. Și dat fiind faptul că nu a mai rămas mult până te vei întâlni cu persoana iubită, iată câteva idei pentru a cumpăra cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților, pentru un 14 februarie de neuitat.

Cadou pentru Ea

38 Best Valentine's Day Gifts in 2022: Shop Gifts for Her & Him | Glamour

Orice femeie dorește să fie surprinsă de persoana iubită, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. O idee potrivită de cadou pentru femeia iubită ar putea fi parfumul preferat, dar și cosmeticele ar putea s-o facă fericită. Sau, dacă este pasionată de lectură, ai putea merge pe varianta cumpărării unei cărți, iar la anumite pagini să strecori câteva cuvinte de dragoste.

În cazul în care îi cunoști gusturile, ai putea să-i cumperi haine sau accesorii. 

Chiar și o vacanță ar putea fi o alegere inspirată. O scurtă vacanță, unde să vă petreceți în tihnă Ziua Îndrăgostiților s-ar putea dovedi benefică pentru cuplu.

Cadouri pentru El
75 Valentine's Gifts for Him: Clothes, Gadgets & Booze He Actually Wants |  Glamour

Bărbații sunt atrași de „jucăriile inteligente”, dar și de băuturile fine. Partenerul ar putea fi surprins te-ai putea implica în activitățile sale. De exemplu, să-l însoțești la un meci, să-ți cumperi un tricoul al echipei lui favorite și să urmăriți împreună un meci de fotbal.

În plus, o cină romantică ar putea fi o alegere excelentă mai ales că în această perioadă comercianții s-au pregătit din timp.

Dacă nu ești convinsă, atunci pentru Ziua Îndrăgostiților ai putea merge pe varianta clasică, iar domnii își pot surprinde partenerele cu un buchet de flori, de preferat trandafiri, și cu bomboane de ciocolată.

Chiar și pernele moi în formă de inimioară sau jucăriile ar putea fi un cadou care să ajungă la inima partenerului sau partenerei tale. În orice caz, de Sfântul Valentin nu trebuie să lipsească bilețelele sau scrisorile de dragoste și inimioarele.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89121460914612