Aprilie 09, 2019
Tinerele modele de la MONE MODELS la cel mai grandios eveniment al anului MOLDOVA FASHION DAYS 2019
Participarea la cel mai grandios și important eveniment din lumea modei autohtone, a devenit un moment special pentru elevii primei și unicii școli de modă pentru copii din Moldova, Moné Models.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Repetiții, eforturi, sârguință - toate astea au fost cerute de la elevii școlii de modă Moné Models pentru ca, participând la Moldova Fashion Days 2019 să se manifeste bine. 

Defilarea la cel mai important eveniment din lumea modei, a devenit un fel de examen, cu care micuțele modele s-au descurcat de minune. Pe podium, chiar și cele mai micuțe modele au defilat superb și au fost încrezute. Elevii Moné Models la Moldova Fashion Days 2019 au prezentat colecția de haine pentru copii a unui din cele mai cunoscute branduri din Moldova - Mi-e dor.

Designul stilat, calitatea nemaipomenită, și materialele naturale, sunt motivele pentru care atât copiii, cât și părinții acestora, adoră brandul Mi-e dor. Pentru mulți dintre copii, aceasta a fost prima prezentare, și ei s-au isprăvit de minune. Emoțiile pozitive și zâmbete de fericire au fost prezente pe chipurile copiilor întreaga seară. 

 

 

Chișinău, str. Mitropolitului Varlaam, 69. 
060 805 333

Mone Models
www.monemodels.md

Instagram: monemodelsmoldova



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60535907745361