Martie 10, 2017
5 curiozități despre Carla`s Dreams!
Toată lumea este atrasă de mister, iar lucrurile necunoscute ne tentează mereu. De aceea, persoanele tainice sunt ca un magnet pentru că permanent au ceva de ascuns. Carla`s Dreams este un proiect inedit prin faptul că nu se știe practic nimic despre membrii trupei, așa că AQUARELLE a decis să îți prezinte cinci curiozități despre trupa misterioasă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Carla’s Dreams s-a lansat în România în 2013, alături de INNA, cu piesa “P.O.H.U.I.” Aceasta a fost prima piesă de succes şi reprezintă un hit care fredonat mulți ani de către admiratori.

2. Pentru ei, pictatul pe față ca măsură a ascunderii identității nu a fost o opțiune, ci a fost unica metodă să își păstreze anonimatul și să limiteze expunerea personală.

3. Alegerea machiajului este diferită de fiecare dată, în funcție de starea de spirit a membrilor trupei.

4. Nu le place să audă sintagma „fani” deoarece consideră că este o formă de exprimare distantă şi impersonală.

5. Ideea proiectului „Carla’s Dreams” provine de la numele unui personaj masculin din romanele lui John le Carre. Numele personajului în original este Karla. În plus, cuvântul „Carla” este un acronim, a cărei semnificație e ştiută doar de trupă. Sperăm că aceasta ne va fi dezvăluită cândva.

Senzaționalii Carla`s Dreams vor evolua la Balul de Primăvară AQUARELLE 2017 cu programul #EROINA MEA!

Procurarea biletelor pentru Balul de Primăvară AQUARELLE este posibilă la casele Palatului Național „Nicolae Sulac” sau la redacția primei reviste pentru femei din Moldova AQUARELLE (str. Pușkin, 47/1). Pentru informații, apelați la nr. de telefon 078 500 400​.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68007397651672