июль 09, 2012
Scorpions lucreaza la un nou album care va aparea anul viitor
Scorpions vor inceta sa mai sustina turnee, insa muzica va merge inainte - un nou proiect este deja in desfasurare. Chitaristul Matthias Jabs a declarat ca grupul german a facut curatenie prin "cuferele cu vechituri", scotand la lumina cantece neterminate de prin anii '80 si piese care nu au mai intrat pe albumele Blackout sau Love at First Sting.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Chitaristul Matthias Jabs a declarat  ca grupul german a facut curatenie prin "cuferele cu vechituri", scotand la lumina cantece neterminate de prin anii '80 si piese care nu au mai intrat pe albumele Blackout sau Love at First Sting.
Scorpions vor inceta sa mai sustina turnee, insa muzica va merge inainte - un nou proiect este deja in desfasurare. Pana acum, Scorpions au lucrat la 12 piese alaturi de producatorii Mikael "Nord" Andersson si Martin Hansen, iar noi cantece vor urma in curand.

"Vom avea probabil o selectie de 16-18 piese, dintre care le vom alege apoi pe cele mai bune 12. Este un material foarte bun. Ideea proiectului a plecat de la fani - ei erau cei care ziceau ca precis trebuie sa mai fie lucruri ramase din perioada aceea, si aveau dreptate. Acum adaugam parti noi la inregistrarile vechi, si multe versuri trebuie rescrise - multe piese nici nu aveau versuri ca lumea, doar vocalize", a mai declarat Jabs.

Chitaristul Scorpions admite ca piesele reflecta timpul care a trecut peste ele, insa cei cinci vor face tot posibilul sa "modernizeze" noile inregistrari.

Albumul, care nu are inca un titlu stabilit, va fi lansat in 2013.



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.78567147254944