март 31, 2014
Puterea stă într-o picătură de ulei
Îngrijirea corespunzătoare a părului nu se limitează la şampoane nutritive, balsamuri hidratante şi măşti hrănitoare pentru păr. Masajul scalpului este la fel de important şi trebuie efectuat în mod regulat.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Îngrijirea corespunzătoare a părului nu se limitează la şampoane nutritive, balsamuri hidratante şi măşti hrănitoare pentru păr. Masajul scalpului este la fel de important şi trebuie efectuat în mod regulat.

O perie delicată


O foarte bună metodă de combatere a căderii părului este masajul scalpului; acesta trebuie efectuat prin mişcări circulare cu ajutorul unei perii naturale – păr pe porc, coarne, lemn sau abanos. Trebuie să masaţi dinspre tâmple spre vârful capului şi apoi dinspre tâmple spre frunte şi zona cefei. Procedura poate fi repetată, efectuând mişcări de zig-zag.

Pieptene cu laser

Pieptenele (peria) cu laser este perfect în lupta împotriva părului des. Acest dispozitiv acţionează sub influenţa energiei fasciculelor laser, capabilă să se transforme în energie biologică. Această energie participă la sinteza proteinelor, îmbunătăţind alimentarea cu sânge a foliculilor piloşi. Masajul efectuat cu ajutorul acestui pieptene întăreşte părul, stimulează creşterea acestuia, activează hrănirea rădăcinilor şi  tratează scalpul.

Vârful degetelor

Masajul scalpului executat cu vârful degetelor contribuie la creşterea fluxului sanguin, ceea ce stimulează procesul de hrănire a rădăcinilor de păr. Apăsaţi uşor cu palmele în partea dreaptă a capului, executaţi mişcări înainte şi înapoi câte 5 secunde. Repetaţi aceleaşi mişcări şi în partea stângă a capului,  în regiune frunţii şi cefei.

Răsfăţ rafinat

Pieptănarea aromatizată este una dintre cele mai populare tratamente pentru păr cu utilizarea uleiurilor esenţiale. Datorită acestei proceduri, părul devine mai mătăsos şi mai strălucitor, dobândeşte o aromă delicată  care influenţează pozitiv asupra stării emoţionale.

 

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE aprilie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.68923759460449