март 31, 2014
Pentru cofemani!
Câteodată avem impresia că iubitorii de cafea reprezintă o categorie aparte de oameni. Exclusiv pentru aceștia sunt inventate aparate de cafea, ceșcuțe ”cu design futurist” și chiar imprimante eco care funcționează cu ajutorul zațului de cafea.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Conectarea la rețea!

Cât de departe a ajuns progresul tehnologic! Ne-am obișnuit să citim de dimineață noutățile și să ne verificăm poșta electronică, în timp ce savurăm aroma și gustul desăvârșit al cafelei proaspăt preparate. Noile tehnologii au influențat chiar și acest obicei. Deja nu mai este cazul să răsfoiți ziarele și să porniți calculatorul sau telefonul, ceașca WebCup se va conecta la rețeaua de internet și vă ”va povesti” despre cele mai recente noutăți.

Un barista ideal!

Încă o ceșcuță ”independentă”, dotată cu un mixer incorporat, vă va prepara în câteva clipe o cafea delicioasă. Simțiți-vă un barista autentic: adăugați în băutura preferată un pic de lapte, caramelă, ciocolată, scorțișoară sau sirop de vanilie.

Permanent la îndemână

Iubitorii de cafea vor fi de acord – este imposibil să faci față unei noi zile de dimineață, în lipsa unei cești aromate de cafea. Cafetiera portativă vă permite să fierbeți cafeaua în condiții casnice, la oficiu și chiar în timpul călătoriilor. Nu aveți nevoie decât de puțină cafea măcinată fin și apă fierbinte. Principiul de lucru al aparatului-minune e simplu: în recipient turnați apă clocotindă și cu ajutorul unei spatule dizolvați cafeaua în apă.

Doi în unu

Este un aparat foarte interesant, care constă din două boluri de sticlă pe suport, economisește timp și prepară două băuturi în același timp. Primul bol joacă rolul de cafetieră, al doilea – de aparat pentru infuzia de ceai. Dispozitivul este ideal pentru familiile care au preferințe diferite în privința băuturilor de dimineață.

 

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE aprilie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.1275446414948