март 31, 2014
онлайн-шопинг, платье, покупки
S-a întâmplat să întâlniţi, la o petrecere sau din întâmplare pe stradă, o domnişoară îmbrăcată într-o rochie identică cu cea purtată de dvs.? Nu este o senzaţie din cele mai plăcute, nu-i aşa?! Mai ales având în vedere faptul că alegerea acestei rochii v-a răpit tot week-end-ul.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

S-a întâmplat să întâlniţi, la o petrecere sau din întâmplare pe stradă, o domnişoară îmbrăcată într-o rochie identică cu cea purtată de dvs.? Nu este o senzaţie din cele mai plăcute, nu-i aşa?! Mai ales având în vedere faptul că alegerea acestei rochii v-a răpit tot week-end-ul iar consultantul magazinului v-a asigurat că acest exemplar este unic în „toată ţara”.

Fashionistele din Moldova au găsit de ceva timp soluţia ideală în acest sens şi anume internetul. Mai bine zis, cumpărăturile on-line.

Alegerea îţi aparţine

De ce să optezi pentru shopping-ul on-line?

În primul rând, cumpărăturile on-line vă permit să procuraţi articole calitative de brand, fără a plăti valori suplimentare adăugate şi fără să mergeţi în Europa, locul adorat de toate persoanele care „se dau în vânt după cumpărături”.

În al doilea rând, shopping-ul on-line are avantajul de a reduce semnificativ timpul dedicat căutării şi alegerii anumitor articole. Dacă înainte eraţi nevoită să alergaţi prin tot oraşul pentru a face achiziţiile dorite, acum tot acest proces se reduce până la executarea unui click.

În al treilea rând, gama articolelor oferite de magazinele on-line este practic nelimitată, ceea ce nu putem spune despre centrele comerciale locale. Aici puteţi găsi absolut orice vă pofteşte inimioara.

Ai încredere, dar verifică

Prima barieră care stă în calea unui cumpărător on-line începător este neîncrederea: „Dacă îmi vor extrage bani din cont însă nu îmi vor trimite articolul procurat? Sau îmi vor trimite un articol de calitate foarte proastă?!” Pentru a evita orice neplăceri în acest sens, nu trebuie decât să urmaţi câteva sfaturi simple.

1.      Familiarizaţi-vă cu regulamentul fiecărui magazin on-line în parte. În cazul în care daţi de un magazin care nu aplică politica de retur a articolelor care nu s-au potrivit cumpărătorilor aţi face mai bine să renunţaţi la serviciile oferite de acesta. Magazinele demne de încredere sunt gata oricând să schimbe un anumit produs sau să-l accepte înapoi, întorcând banii cumpărătorului (bineînţeles, cu condiţia că nu l-aţi folosit).

2.      Acordaţi o mai mare atenţie fotografiilor din catalog. Aceste pagini oferă cumpărătorilor posibilitatea de a mări imaginea de câteva zeci de ori pentru ca aceştia să poate analiza cu atenţie stofa şi cusăturile articolului interesat.  

3.      Internetul abundă în forumuri dedicate acestui subiect. Faceţi cunoştinţă cu părerile altor persoane, astfel veţi şti cu siguranţă, de exemplu, articolele cărui magazin au mărimi mai mici care nu corespund celor standard.

Cum alegem mărimea potrivită

Un alt dezavantaj al acestui tip de shopping este probabilitatea de a „o da în bară” cu mărimile.  dar nu e cazul să disperaţi, există şansa ca primiţi articolul în mărimea dorită, în cazul în care veţi şti cu exactitatea care este mărimea dvs. potrivit  standardelor ţării din care aţi achiziţionat articolul cu pricina.

 

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE aprilie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 1.5020070075989